Resolved! Solved

Original topic:

Not 9 sim okumuyor

(Topic created on: 05-06-2020 12:13 AM)
1727 Views
onderce8052
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhaba yurtdışından not 9 aldim sene oldu nerdeyse kullanıyorum imei kaydını yaptirdim operatör değiştirdim haliyle sim kart değişti ama ben yeni simkarti telefonda kullanamadim sorunu çözemedik ağda kayıtlı değil hatası veriyor açıp kapadigimda tek görüşme yapiyorum sonra sim kart yine devredışı kaliyor yardımcı olabilecek varmıdır rica etsem 

8 Comments
Solution
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy Note
operatörle konuş
cybercider
Active Level 8
Galaxy Note
operatör değiştirirken numara değişikliği yaptıysanız ondan olabilir.
onderce8052
Active Level 1
Galaxy Note
yok sadece operatör değişti
onderce8052
Active Level 1
Galaxy Note
Yok hayır numaram değişmedi sadece operatör değişti
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba onderce8052,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Bu durumda cihazınızda farklı operatöre ait sim kartı ile deneme yapmanızı, sorunun devamı halinde cihazda sıfırlama işlemini uygulamanızı rica ederiz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blanktarget=_blank target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

onderce8052
Active Level 1
Galaxy Note
merhaba ilginize teşekkür ederim telefon yurtışı kayıtlı olduğu için başka operatör veya sim kartla deneme şansım yok adıma kayıtlı başka hat yok ben aslında telefonu sıfırlamayı son çare olarak görüyorum garantisi olmadığı için umarım başka bir yolu vardır? teşekkür ederim
onderce8052
Active Level 1
Galaxy Note
merhaba ilginize teşekkür ederim telefon yurtışı kayıtlı olduğu için başka operatör veya sim kartla deneme şansım yok adıma kayıtlı başka hat yok ben aslında telefonu sıfırlamayı son çare olarak görüyorum garantisi olmadığı için umarım başka bir yolu vardır? teşekkür ederim
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba onderce8052,

Samsung Electronics olarak sadece yetkili distribütörlerimiz tarafından Türkiye’ye getirilen cihazlara destek verebilmekteyiz. Yurt dışından satın almış olduğunuz cihazların Türkiye’de kullanımı, onarımı ve teknik destek konusunda destek veremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Konu ile ilgili cihazınızı satın almış olduğunuz bayi ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD