- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-06-2020
12:11 AM
(Last edited
05-06-2020
12:18 AM
by
Yeşil
) in
Merhaba yurtdışından not 9 aldim sene oldu nerdeyse kullanıyorum imei kaydını yaptirdim operatör değiştirdim haliyle sim kart değişti ama ben yeni simkarti telefonda kullanamadim sorunu çözemedik ağda kayıtlı değil hatası veriyor açıp kapadigimda tek görüşme yapiyorum sonra sim kart yine devredışı kaliyor yardımcı olabilecek varmıdır rica etsem
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2020 12:13 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2020 12:56 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2020 01:00 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2020 01:00 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2020 05:25 AM in
Galaxy NoteMerhaba onderce8052,
Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Bu durumda cihazınızda farklı operatöre ait sim kartı ile deneme yapmanızı, sorunun devamı halinde cihazda sıfırlama işlemini uygulamanızı rica ederiz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
target=_blanktarget=_blank target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2020 07:10 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2020 07:11 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2020 07:18 AM in
Galaxy NoteMerhaba onderce8052,
Samsung Electronics olarak sadece yetkili distribütörlerimiz tarafından Türkiye’ye getirilen cihazlara destek verebilmekteyiz. Yurt dışından satın almış olduğunuz cihazların Türkiye’de kullanımı, onarımı ve teknik destek konusunda destek veremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Konu ile ilgili cihazınızı satın almış olduğunuz bayi ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD