cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nfc sorunu...

(Topic created on: 02-07-2022 04:18 PM)
4366 Views
SevgiliGünlük
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Note 10 plus telefonumla yaklasik 1 aydır mobil bankacılık temassız ödeme de sorun yaşıyorum önce bankayla alakalı olduğunu düşündüm fakat farklı cep modellerinde sorun olmadığı söyleyenler oldu... daha sonra maximobil uygulamasını kaldırıp tekrar yükledim... kartların temassız özelliklerini kapatıp tekrar aktif etmeme rağmen POS cihazlarında herhangi bir işlem görmüyor hata raporuda olusturamiyorum

Anlayacağınız sorunun cihazda olduğunu düşünüyorum ... burada bir kaç arkadaşta bu konuya değinince yazmak dile getirmek en iyisi android 12 sonrası bu sorunun olduğunu gördüm... BU KONUDA BİLGİSİ OLANLAR BİZİ YEŞİLLENDİRİRSE SEVİNİRİZ 
Resolved!
16 Comments
Galaxy Note
NFC ayarlarında bu şekilde açık ve seçili değil mi? 😊Screenshot_20220207-164649_Settings_1196_1644241609.jpg
0 Likes
Galaxy Note
Default seçili olmuyor çünkü.. bir kontrol edin
0 Likes
Galaxy Note
Bundan defalarca kontrol ettimSmartSelect_20220207-164951_Settings_32736_1644241791.jpg
0 Likes
Galaxy Note
Çok enteresan... Bu sorun ile karşılaşan Çok insan var ama çözümleri hepsinin farklı.. forumlarda bir arayalım bakalım
Galaxy Note
Kesinlikle haklısınız... bende sorunlarımı her zaman araştırıp bulmaya çalışırım bundada bir çözüm bulunacak samsung members sağ olsun siz sağ olun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Galaxy Note
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi önce Samsung Pay i seçip, deneyip sonra Maksimum u seçerek deneyin bir de
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba SevgiliGünlük,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes