cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Good Lock Kurulumu

(Topic created on: 03-03-2021 09:03 AM)
2675 Views
Jubei
Active Level 10
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar.

Gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaşımız Samsung,un resmi uygulaması olan Good Lock,u kullanmak istiyor ancak henüz ülkemizde kullanıma açılmadığı için maalesef kullanamıyor, ve bunun neticesinde üçüncü parti yazılımlar yüklemek zorunda kalıyorlar, ben sizlere Samsung Good Lock yazılımını nasıl kuracağınızı anlatacağım.

İlk önce, Ayarlar - Uygulamalar - Galaxy Store - Depolama - Ön Belleği Temizle + Veriyi Sil işlemlerini yapıp, ayarları kapatın.

Sim kartınızı telefondan çıkarın.

Herhangi bir VPN uygulaması indirin ve bağlantıyı Amerika Birleşik Devletleri veya İngiltere olarak seçin.

Bu işlemleri yaptıktan sonra, Galaxy Store uygulamasına girin ve Good Lock uygulamasını aratın ve kurun.

Good Lock uygulamasını kurduktan sonra, uygulama içinden istediğiniz modülleri yükleyip kullanabilirsiniz.

En son olarak, VPN uygulamasının bağlantısını kapatın, uygulamayı silin, tüm açık sayfaları kapatın, telefonu kapatın, telefon kapalıyken sim kartınızı takın, telefonu başlatın.

Hepsi bu kadar, telefonunuzun keyfini çıkarın. 🙂👍
11 Comments
ciesebin
Active Level 6
Galaxy Note
Ülkemizde kullanıma sunulmayacak mı bu uygulama?
Jubei
Active Level 10
Galaxy Note
Şimdilik sunulmuyor ama gelir mi, orası da meçhul?
Kullanmak için en kesin yöntemi anlattım, adımları uygularsanız istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
arslannnnnnn
Active Level 6
Galaxy Note

Arkadaşlar nice locku indirip telefonunuzla çok efsane şeyler yapabilirsiniz. Ben apkmirrordan indirdim uygulamalar samsungun zaten. Apklardan en güncel olanı indirin.

Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Note
ama ülkemizde kullanımı henuz başlamadı diyor.
Galaxy Note
Bu uygulama zaten Good Luck Modüllerinin ülkemizde kullanılabilmesi için yapılmıştır .. Nice Lock

Screenshot_20210303-033258_NiceLock_31256.jpg

Galaxy Note
Play Store da var.. Modüllerini ise APK mirror ya da SamMobile sitesinden indirebilirsiniz.. Bence SamMobile i tercih edin
Jubei
Active Level 10
Galaxy Note
Orijinal Samsung'un Good Lock,u varken neden nice lock?
arslannnnnnn
Active Level 6
Galaxy Note
ülkemizde olmadığı için
Jubei
Active Level 10
Galaxy Note
Sizi anlayamıyorum, orijinal Samsung'un Good Lock,unu Türkiye'de kullanabilme yöntemini anlattım, neden inatla üçüncü parti bir uygulama kullanmayı öneriyorsunuz? 🤔