Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy buds 2

(Topic created on: 01-10-2022 06:48 PM)
863 Views
alperen555
Active Level 6
Options
Galaxy Note

Alalı 1 ay olamadı söyle birey oldu  ortam sesi yada aktif gürültü engellemeye etkinleştirdigim an kulaklik çoğu şarkılarda cınlama yapıyor ama gürültü kontörlü kapalı olduğu zaman böyle birey yapmıyor ne yapacam yardım edermisiniz bir zaman sonra rahatsız ediyor ve servise göndermek istemiyorum.

image

6 Comments
Galaxy Note
Ses patlaması mı püskürme gibi yoksa çınlama mı,ses patlaması ise pro da da var, kullanılabilir durumda ise servise verme garanti içi işlemde 1 kere cihazı kökten yeniliyor o hakkını kaybetme ben buds pro gönderdim sıfir verdi daha önce live gönderdim 0 verdi ama 2.kez verirler mi bilemem
alperen555
Active Level 6
Galaxy Note
Ses patlaması derken
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy Note
Yani ses patlaması derken ses kontrolden çıkmış şekilde ayarsız olarak çalıyor anlamında dedi herhalde arkadaş.
0 Likes
alperen555
Active Level 6
Galaxy Note
Yok aga ses de sorun yok bass ve sesler duyuyorum yine ama arkada biraz çınlama geliyor ama ortam sesi ve aktif gürültü önleme açık iken oluyor kapalı iken olmuyor.
alperen555
Active Level 6
Galaxy Note
Sadece sağ taraf püskürme yapıyor sol taraf hiç sorun yok şu anda ama rahatsız ediyor ortam ses mode nu aktiflesim gelmiyor dışarıda bile
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba alperen555,

Bu durumda mobil cihazınızda Galaxy Wearable uygulamasını başlatın ve Kulaklık ayarları → Sıfırla öğesine dokunun. Bu sayede kulaklıkları sıfırlamış olacaksınız. Daha sonra kulaklıkları eşitleyin. Kulaklıkların yönünü kontrol edip bunları şarj kutusundaki karşılık gelen yuvalara doğru bir şekilde yerleştirin. Her iki kulaklığa da en az yedi saniye basılı tutun. Kulaklık pil gösterge ışığı yeşil renkte yanar ve kapanır. Bu, kulaklıkların eşlendiği anlamına gelir.

Yaşadığınız durumun devamı halinde cihazınızın incelenebilmesi için en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes