cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Note 20 Ultra Ekran Yanığı

(Topic created on: 05-15-2021 10:17 PM)
929 Views
SkullWand
Active Level 2
Options
Galaxy Note
6 Aydır kullandığım TR cihazı Samsung Galaxy Note 20 ultra cihazımda 1 hafta önce olan değişik bir ekran yanığı var. Sadece belli renklerde görünüyor ama çok rahatsız ediyor. Ekran yanığı diyorum ama ekran yanığı değil çünkü arada kayboluyor birkaç gün sonra tekrar beliriyor garip; bir kenarından daire şeklinde bir kısım çıkartılmış ve bir kenarı bozulmuş bir dikdörtgen  şekil görünüyor renklerde farklılık oluyor.  Telefonu aldığımdan beri hiç yere düşürmedim . Ekran koruyucusu içinden çıkan koruyucu. Hiç ters şarj özelliğini kullanmadım, şarj aleti orijinal ve şarjda uzun süre kullanmadım. Hiç yüksek ısı uyarısı vermedi telefon. Hiç led view kılıf kullanmadım. Neden olduğu hakkında veya ne yapmam gerektiği hakkında bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

image 

image

Kırmızı renk ile belirttim şekli

12 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba, Bu sorunu cihazınızı Samsung Yetkili servisine götürüp bildiriniz.
Garanti üzerinden değişim sağlanır.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Bu arada belirttiğiniz sey kilit ekranında mı oluyor yoksa genel cihaz kullanımında mı?
SkullWand
Active Level 2
Galaxy Note
Başka bir cihazdan fotoğrafını çektim, çok belli olmuyor fotoğrafta ama yardımcı olabilmenizi sağlar umarım.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Fotoğrafi burda paylaşabilirmidin?
SkullWand
Active Level 2
Galaxy Note
Şekli daha rahat görebilmek için kırmızı ile belirttim

IMG-20210515-WA0020_19229.jpg

IMG-20210515-WA0020_19232.jpg

Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Yetkili servise bu fotoğraf ile git.
Garanti üzerinden ücretsiz değişim sağlanacaktır.
SkullWand
Active Level 2
Galaxy Note
Garanti bir sorun çıkartır mı , çünkü telefonu değiştirmemek illa bir kullanıcı hatası bulmak için uğraşırlar genelde.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Çıkarmaz, değişim sağlanır bu sorunda
SkullWand
Active Level 2
Galaxy Note
Genel kullanımda oluyor, kilit ekranında default kilit ekranı renkli olduğu için orada belli olmuyor daha çok koyu renklerde belli oluyor.