cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GALAXY NOTE10 Lite

(Topic created on: 06-09-2023 01:25 PM)
386 Views
GöktuğxNote10Lite
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Sanki hafif yaşlandı gibi ya üniversiteye geçince değiştireceğim önerisi olan yazabilir mi 0 veya 2. El **bleep** etmez limitim 10k olabilir.

(Soran olursa diye söylüyorum oyun fazla oynardım hele ki korona dönemi aralıksız 20 saate yakın oynamışlığımız var hala performansında bi sorun yok ama pili öyle demiyor.)
image

8 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy Note
Suan 10 bin tl a34 var sonra a53
Jubei
Active Level 10
Galaxy Note
Merhaba.
Yaşlandı mı?
Sakın bunu A serisi kullanan başka bir Samsung severin yanında söylemeyin lütfen, hiç hoş şeyler olmayabilir.🤭

Çözüm çok basit, Samsung servisinde aynı gün içerisinde, 910 TL karşılığı telefonunuzu eskisi gibi kullanabilirsiniz.

Ben hâlâ Note8 kullanıyorum, lütfen böyle şeyler söylemeyin.😊✌️
Galaxy Note
Eski bir A serisi kullanıcısıyım bende. Tabii iyi bir model değildi A10S kullanmıştım Note serisine geçince Samsung markasının cidden Samsung olduğunu anladım telefon sadece alo desin yeter değilmiş 😄
Jubei
Active Level 10
Galaxy Note
Note ve S serileri gerçekten başka bir şey, tam olarak adlandırabileceğim bir şey de değil açıkçası, seviyorum bu serileri. 😊✌️

Dediğim gibi, Samsung servisinde Pil değişimi yaptırırsanız, daha uzun yıllar telefonu verimli bir şekilde kullanılabilirsiniz.😊👍
Galaxy Note
Tavsiyeniz için teşekkürler aklımda bulunduracağım :)
0 Likes
Galaxy Note
Bunu da ekleyeyim ne olur ne olmaz 😄Screenshot_20230609_133648_Device care.jpg
xedrepyt
Active Level 6
Galaxy Note
Eskiden pil bu kadar sorun değildi biz note10lite kullanıcıları için.Ama son zamanlar da bende bataryayla alakalı gerçekten çok fazla performans düşüşü hissediyorum.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy Note
Şu anki güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum ama eğer garanti benim için sorun değil derseniz yurt dışı cihazlara bakmanızı şiddetle öneririm . Özellikle malûm işlem yapılan cihazlara mutlaka bakın . Ben az kullanmadım zamanında ve hiç pişman değilim iyi ki o telefonları kullanmışım . Eğer derseniz garanti benim için önemli o zaman 10k-12k'ya ( 12k diyorum çünkü 12k'ya kadar 12 ay taksit seçeneği var , 12k'dan yüksek olan ürünlerde ise yok ) alabileceğiniz 2 tane telefon var : s20 fe (sd) ve a54 . A54 daha yeni ve 4 yıl android 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak , ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bu cihaz ilk 3 yıl boyunca aylık sonraki 2 yıl boyunca 3 ayda bir güncelleme alacak . S20 fe ise sd865 kullanıyor yani zamanının en iyi amiral gemisi işlemcisi , exynis 1300'ü ikiye katlar. Ama işte bu cihazda eskidi artık ( ona rağmen kamerası hala muazzam ) güncelleme ömrü ya bitti ya da sadece bir yılı kaldı . Karar sizin ben sizin yerinizde olsam ilk önce yurt dışı telefinlara bakar ardından begenmezsen s20 fe alırdım :)