cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güvenli klasöre attığım fotoğraf ve videolar kayboluyor.

(Topic created on: 09-06-2021 10:36 AM)
17312 Views
Pbl
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Güvenli klasör açık olsa da kapalı olsa da galerimden seçip "Güvenli klasör konumuna taşı" dedigim video ve fotoğraflar ortadan yok oluyor. Nereye gittiklerini asla bulamıyorum. Klasöre sorunsuz taşıdığım veriler ise klasörü bildirim panelinden kapattiktan sonra bir sonraki açışımda silinmiş oluyor. Sebebini bilen ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen 

7 Comments
DrTekno
Active Level 6
Galaxy Note
Güvenli klasöre taşıdığınız verileri resim ve videoları görmek için üst bildirimden güvenli klasör yazısına basılı tutun ardından /kilit turu kısmına bir desen girin daha sonra tekrar menüden güvenli klasöre girdiğinizde gizlediginiz tüm veriler gözükür.
Pbl
Active Level 2
Galaxy Note
Merhabalar ben de o şekilde giris yapıyorum güvenli klasöre anlatiminiz için çok teşekkür ederim ancak güvenli klasorun bizzat kendi içerisinde kayboluyor her şey o yüzden nereye gittiğini bulamıyorum
0 Likes
DrTekno
Active Level 6
Galaxy Note
Görselden sonra kilit türüne desen deyin ardindan deseni girince gizlediginiz galeri ve diğer uygulamalar gelecek.Screenshot_20210906-054610_Samsung Members_26286.jpg
Pbl
Active Level 2
Galaxy Note
Yani yıllardır samsung serisi telefon edinirim bu özelliği de hep kullanırım ama ilk defa sorun yaşıyorum bu şekilde ben hiç anlam veremedim çok teşekkür ederim tekrardan
DrTekno
Active Level 6
Galaxy Note
Rica ederim ama çözüme tam vakıf olamadınız galiba önceki gibi değil pin desen veya parmak izi tekrar giriş yapın ve klasörü tekrar açın o zman geliyor
Pbl
Active Level 2
Galaxy Note
Denedim hemen şimdi ancak gelmedi hiçbiri maalesef. En azından belki artık silinmezler
0 Likes
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Pbl,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD