Resolved! Solved

Original topic:

Fortnite 60 fps

(Topic created on: 12-22-2021 08:05 AM)
510 Views
alperen555
Active Level 6
Options
Galaxy Note

Sırf şunu demek için açtım bu forumu benim telefonum samsung galaxy note 10 lite ve note 10 lite fortnite oyunu`nu çok rahat 60 fps açar yani 40 50 60 fps gibi gelme gitme yabar ama note 10 lite  fortnite ı 60 fps açabilir iken niye 30 fps sabitlemisler. Birsey daha konu ile alakası yok ama bir tane forum gördüm telefonu tv bağlanamıyorum

Diye sorunu biliyordum tam yardım edecektim girdim baktın her şeyi bilen samsumg bey forumu yorumlarını her zaman olduğu gibi kapatmış ve kendisi hiç ise yaramayan sözler söylemiş ve gitmiş helal olsun SAMSUNG 
4 Comments
alperen555
Active Level 6
Galaxy Note
Eninde sonunda tüm forum daki yorumlar kapanacak keşke olmasa böyle birsey
ŞATO
Active Level 8
Galaxy Note
Knk s20 var keşke akıcı olsa 60 fps veriyoda noluyo 10 dakka sonra 25 fps se düşüyor
0 Likes
alperen555
Active Level 6
Galaxy Note
Valla aga ben 1 saat da oynasam hep 30 fps alıyor birde yüksek grafikte oynuyorum çözünürlük de full de 26 30 33 fps gibi gelme gitme yapıyor
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba alperen555,

Diğer uygulamalarda buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes