Original topic:

Bixby

(Topic created on: 02-28-2021 11:13 PM)
801 Views
4kr3p
Active Level 1
Options
Galaxy Note

3 sene olacak bixby türkçe dil desteği kısa bir süre içerisinde günceleme ile gelecek yalanına kanalı.  Yazıklar olsun portekizce bile var tukce neden yok turkiyede daha çok kullanan vardır samsung . Hala çıkarıyor bixby li telefon ları s 20 S 21 almayın bence bu kadar kullanıcıyı enayi yerine koymak da nedir.  Her defasinda Çalışmalar devam ediyor deniliyor neyi  çalışıyorsun arkadaşım türkçe dil desteği bukadar zor mu ? Kaç sene oldu yaw dahada almayacağım  aldırmayacağım zaten samsung falan yazık bu kadar insan mağdur turkiyede binlerce kullanıcıniz var gormezden geliyorsunuz 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba 4kr3p,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm.

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizi çok iyi anlıyoruz ve sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Aydınmerts
Active Level 9
Galaxy Note
Portekizce bile dediğin dil sadece Portekize özgü değil. Brezilya'da 215 milyonluk bir nüfusun da resmi dili ayrıca.
Ve dünyadaki en yaygın 7 dil arasındadır.
Genel kültür olsun biraz.
Jubei
Expert Level 1
Galaxy Note
Kırıcı oldunuz, aynı bilgiyi kalp kırmadan da verebilirdiniz.
Aydınmerts
Active Level 9
Galaxy Note
Portekizce küçümsenmiş. Ben de ufak bir bilgilendirmede bulunayım dedim 😒
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy Note
Ben bildim bileli Samsung dışında telefon kullanmadım ama öyle bixby Türkçe gelecekmiş gelmeyecekmiş hiç de umurumda değil açıkçası
Aydınmerts
Active Level 9
Galaxy Note
Samsung Pay ve Bixby Tr muhtemelen gelmeyecek...
Jubei
Expert Level 1
Galaxy Note
Merhaba.
Bixby Türkçe kandırmacısından önce, sesli asistan olarak S-Voice denedilerama olmadı, sonra Bixby denediler o da olmadı, zaten dikkat ettiyseniz artık telefonlardan fiziksel Bixby tuşunuda kaldırdılar.
Karşısında Microsoft Cortana, Apple Siri, Amazon Alexa gibi rakipleri ile mücadele edemedi, bir de bunlar yetmezmiş gibi Ok Google gelince, neredeyse Bixby,bin fişi çekildi gibi bir şey oldu, sözün özü bunun için sinirlerinizi bozmayın lütfen, ancak eğer isterseniz, bu nedenle Tüketici Mahkemesine başvurursanız paranızı iade alabilirsiniz.
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy Note
Bende aynı fikirdeyim ve özellikle Google asistan bixby daha başlamadan bitti enteresan olan hala bu uygulama için dil desteği beklemek gelmeyecek gelmeyecek bunu anlayın artık
takmaisimxd
Active Level 5
Galaxy Note
@Jubei Ziyaaaaa
Jubei
Expert Level 1
Galaxy Note
Para iadesi konusunda çok ciddiyim, kanunen böyle bir hakkınız var.