Original topic:

Android mi ios mu

(Topic created on: 02-28-2021 10:59 PM)
759 Views
receple
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Samsung note 10 lite kullanıyorum fakat kaliteli ekran kırılmaz cami taktirdim en basit örneği pupgy mobile da resmen berbat elimde olsa cihazı iade edeceğim siz siz olun bin TL daha verin gidin 6s alın bundan kat kat iyidir ben bu hatayı yaptim sizler yapmayın 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba receple,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

Cihazınızda yaşanılan sorunu detaylı olarak paylaşmanızı rica ederiz. Ayrıca, Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy Note
6s yerine 7 plus yada 8 plus öneririm
AHMET_
Active Level 7
Galaxy Note
Ben m31 kullanıyorum memnunum pubgde de iyi kamerasıda güzel bataryasıda üstüne ekleyip 7 plus alabilirdim ama onların fiyatlarıda yüksek bir de çıkalı çok oldu günlük kullanımda çok iyi bir performans verceğini düşünmüyorum
receple
Active Level 3
Galaxy Note
senin telefonun ile 7 plus u al oyunu ac grafik olarak en iyi ekran görüntüsünü hangisi verecek göreceksin
AHMET_
Active Level 7
Galaxy Note
hd yüksek açıyor 7 plus bildiğim kadarıyla m31 hdr aşırı yüksek te açıyor ama hd yüksek destekliyor sonuç olarak pek bi far k yok akıcı 60fps oynuyorsun m31 de fps düşmeleri olabiliyor ancak bana göre iphone 7plus a o parayı vermeye değmez çünkü diğer özlelliklere bakarsak m31 daha iyi her şey işlemci değil sonuçta
Galaxy Note
M 31 Bile HDR+ Aşırı Yüksek FPs De 60 Veriyo Apple 7 Vermiyo Cihaz Yanıp Tutuşmak Üzere Neyin Kafası Bu La 🤣
0 Likes
receple
Active Level 3
Galaxy Note
arabanın motoru sağlam olmaz ise sen dövün dur sonra asıl para eden zaten işlemci dostum
0 Likes
SamS25ULTRA
Active Level 7
Galaxy Note
Ayarlar/Ekran/Dokunma hassasiyeti açık bırak.
Belki kapalı ondan olabilir.
ondan değilse kırılmaz NANO ekran koruyucu tak. sorun kalmayacak.
0 Likes
receple
Active Level 3
Galaxy Note
yok onuda denedim ekranda çizik bile yok
0 Likes
receple
Active Level 3
Galaxy Note
nano zaten 150tl ye yakın taktirdim mediamark da
0 Likes