cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android telefonlar ve samsung güvenliği apple yanından bile geçemez

(Topic created on: 12-24-2021 11:09 PM)
760 Views
alperen555
Active Level 5
Options
Galaxy Note

image

Bune yaa verileri sil desem gidecek uygulama samsung bunu engeliyebilir aslinda bunu sistem uyg olarak ayarlasa bitecek olay hayır samsung pass galaxy store den iniyor benden tavsiye android telefonuna önemli şifreler yazmayın ya notlara yazmayın güvenli klasör e de yazmayın yada pass a zaten telefonu kilidini yazmadan açılabilen işletim sistemin den ne beklersin. Şimdi senin bilgilerini ne yapacaklar diyen çıksa da biraz gülsem neyse kısacası android açık çanta dır 

9 Comments
Actixel
Active Level 10
Galaxy Note
A1 Türkçe hiçbir şey anlamadım.
cybercider
Active Level 8
Galaxy Note
Android fanı değilim yanlış anlamayın ama ios da kullandım 5 yıl. İki sistemde güvensiz. İnstagram facebook gibi uygulamalarla herkesin incik boncuğuna kadar herşeyini öğrenen uygulamalara müsade eden sistemlerde güvenlik hikayeden ibarettir. Ben iosun klasör sistemine vs ye evrak döküman foto kopyalarken aktarırken upraşmaktan sıkıldım bir de gereksiz pahalı ondan android e geçtim. Güvenli sistem telefon diye bişey yok bunu iddia ediyorum.
Galaxy Note
Android açık çanta diyorsan
iOS da kapalı olup başta insana güven veren ama saman altından amerikanın derin devleti ve siyonistlere su yürüten bir çanta. İllaki bir yere bilgilerimiz gidecekse Amerika yerine koreyi tercih ederim.
cybercider
Active Level 8
Galaxy Note
O açıdan bakarsanız Güneu Kore amerikanın arka bahçesidir. Samsung da apple da amerikaya veri aktarır. İkş firmada amerika pazarından kovulmak istemez. Ayrıca samsıng da olsa işletim sistemi android yani google. Sonuç amerika yine.
Galaxy Note
Android açık kaynak kodludur. Google u üzerinden kaldırırsanız problem kalmamış olur. 2. Olarak Applenin aktaracağı bilgi ile samsung un aktaracağı bilgi aynı mı bunuda sorgulamak lazım. Neyse iyi akşamlar size
alperen555
Active Level 5
Galaxy Note
Aga android de Amerika
Galaxy Note
Android açık kaynak kodlu ve özgür bir işletim sistemidir içinde bahsettiğim türde bir kod veya algoritma yok.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Zamanında İOS güvenliğini de gördük 😀
alperen555
Active Level 5
Galaxy Note
Bak şimdi ben gerçekten android kullanan birisiyim yeni tel alsam yine and seçerim hemde ben iphone alabilirdim ama samsung note 10 liye seçtim ve samsung markasınıda severim taki note 9 dan sonra apple
Biraz benzemezi dışında ama yinede samsung severim gerçekten iyi ve kaliteli bir marka ve buyuk bir marka.
Ama önem yok yani demek istediğim bu. Şimdi uygulama her şeyini görüyor demişin ios dada haklı olabilirsin bellki ama sen samsung telefonuna şifre koydun telefonu sadece sen aç diye sonra kuzenin geldi YouTube dan izlediği bilgi ile dalga geçermiş gibi telefonun şifresini yazmadan pc ye usb ile bağlayıp telefonu kapatıp telefonuna format yada uygulama attı bir baktın telefonda casus yazılım var yani uygulama var android telefonda bilinmeyen bir uygulama gördüğü zaman ne yabar Hiç birsey ama apple bırak uygulamayı telefona bir bilinmeyen çişim yani yazı kod veya benzer birsey gordugu zaman hemen güvenlik için telefonu kilitliyor bak böyle şeyler beni şaşırtıyor

Ve birsey merak ettim sen kilitli ve açık android telefonu pc bağlayınca pc telefonu görüyor ama dosyalara ulasamiyorsun niye çünkü telefon kilitli tamam çok güzel bu sayede telefona hiç birsey atamazsın da ama marka ettiğim şey sen power ve ses düğmesine bastığında telefonu menüye getirdiğinde niye bunu yaparken ne şifre ne bilgi istiyor burada işte bunu yaptığında niye her şeyine ulaşabiliyor ben bunu merak ettim ve iphone aynı şekilde pc ye bağlayınca tel kilitli olduğu zaman pc hiç görmüyor bırak dosya fotoraf falan hiç görmüyor açıyorsun kilidi yine görmüyor :) çıkart tak gördü güven ve güvenme diye seçenek çıkıyor güven dediğinde senden şifre istiyor şifre ve şifre doğru girdiğinde sadece fotoğraflara ve video lara erişebilirsiniz ama android de telefonun sisten ve not uygulama dosyalarına bile görüyor öbür telefonlarda nasıl bilmiyorum ama samsung da telefonu açık şekilde pc bağlayınca direk pc telefonun her şeyini görüyor samsung sadece üst bildirimden söylüyor bunu yani bence ios android den apple samsung dan daha güvenli hemde kat kat daha güvenli aga.