- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-24-2021
11:09 PM
(Last edited
12-25-2021
12:13 AM
by
Gediz
) in
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:16 PM (Last edited 12-24-2021 11:16 PM ) in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:17 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:21 PM (Last edited 12-24-2021 11:22 PM ) in
Galaxy NoteiOS da kapalı olup başta insana güven veren ama saman altından amerikanın derin devleti ve siyonistlere su yürüten bir çanta. İllaki bir yere bilgilerimiz gidecekse Amerika yerine koreyi tercih ederim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:27 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:36 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:23 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:24 PM (Last edited 12-24-2021 11:26 PM ) in
Galaxy Note
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:26 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2021 11:43 PM in
Galaxy NoteBiraz benzemezi dışında ama yinede samsung severim gerçekten iyi ve kaliteli bir marka ve buyuk bir marka.
Ama önem yok yani demek istediğim bu. Şimdi uygulama her şeyini görüyor demişin ios dada haklı olabilirsin bellki ama sen samsung telefonuna şifre koydun telefonu sadece sen aç diye sonra kuzenin geldi YouTube dan izlediği bilgi ile dalga geçermiş gibi telefonun şifresini yazmadan pc ye usb ile bağlayıp telefonu kapatıp telefonuna format yada uygulama attı bir baktın telefonda casus yazılım var yani uygulama var android telefonda bilinmeyen bir uygulama gördüğü zaman ne yabar Hiç birsey ama apple bırak uygulamayı telefona bir bilinmeyen çişim yani yazı kod veya benzer birsey gordugu zaman hemen güvenlik için telefonu kilitliyor bak böyle şeyler beni şaşırtıyor
Ve birsey merak ettim sen kilitli ve açık android telefonu pc bağlayınca pc telefonu görüyor ama dosyalara ulasamiyorsun niye çünkü telefon kilitli tamam çok güzel bu sayede telefona hiç birsey atamazsın da ama marka ettiğim şey sen power ve ses düğmesine bastığında telefonu menüye getirdiğinde niye bunu yaparken ne şifre ne bilgi istiyor burada işte bunu yaptığında niye her şeyine ulaşabiliyor ben bunu merak ettim ve iphone aynı şekilde pc ye bağlayınca tel kilitli olduğu zaman pc hiç görmüyor bırak dosya fotoraf falan hiç görmüyor açıyorsun kilidi yine görmüyor :) çıkart tak gördü güven ve güvenme diye seçenek çıkıyor güven dediğinde senden şifre istiyor şifre ve şifre doğru girdiğinde sadece fotoğraflara ve video lara erişebilirsiniz ama android de telefonun sisten ve not uygulama dosyalarına bile görüyor öbür telefonlarda nasıl bilmiyorum ama samsung da telefonu açık şekilde pc bağlayınca direk pc telefonun her şeyini görüyor samsung sadece üst bildirimden söylüyor bunu yani bence ios android den apple samsung dan daha güvenli hemde kat kat daha güvenli aga.