Original topic:

Acilll

(Topic created on: Friday)
177 Views
merhabaqq
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar az önce 25 ulra 1 hattimin 4 ay suresi dolfu 2 sime taktim fakat olmadi sim slit yerine 2 sim takinca sim 2 yi ye sim 1 gosteriyor hattimi baska cihaza takiyorum calisiyor bunu cozen var mi

16 Comments
Dr_Hyphema
Active Level 5
Galaxy Note
Bugüne kadar kullandığın slota değil diğerine tak simi. Sinyal alabiliyorsan sıkıntı yok. Samsung sim1 sim2 yi rastgele atıyor. Orda yazan önemli değil, Sinyal gelip gelmemesi önemli
0 Likes
merhabaqq
Active Level 3
Galaxy Note
Sikinti burda ya benim hattimi degil diger hatti okuyor
0 Likes
merhabaqq
Active Level 3
Galaxy Note
Benim hat hangi slotta olursa olsun hep digerini görüyor
0 Likes
Dr_Hyphema
Active Level 5
Galaxy Note
Yani başka hat çalışıyor öyle mi
0 Likes
Dr_Hyphema
Active Level 5
Galaxy Note
Eğer ki sinyal alamıyorsan sim2 slotuna kendi simini tak. Diğer slotada aynı operatorden başka bir simi tak(olmazsa başka operatorde dene). 5-10dk filan bekle sinyal alana kadar. Sinyal alana kadar bunu başka simlerle dene.
Bende aynı sorunu yaşadım ,çok denedim bir türlü sinyal almadı. Benim başka operatöre ait eski bir simim vardı kullanılmayan, aktif olmayan onu kullandım. Onu sim1 e takıp, gerçek simimi sim2ye takmıştım. Sinyal almıştı sonunda.
0 Likes
turk2145
Active Level 5
Galaxy Note
bağlantılar-> sim yöneticisinden bu ayarlardan değiştirmeyi denediniz mi?1778266007835.jpg
0 Likes
turk2145
Active Level 5
Galaxy Note
Anlamadım zaten ne demek istediğinizi pek bilgim yok bu konularda
0 Likes
merhabaqq
Active Level 3
Galaxy Note
Evet ama bir turlu olmuyor suan 2 sim de takili benim hangisinde olursa olsun onu gormuyor
0 Likes
Dr_Hyphema
Active Level 5
Galaxy Note
Sadece kendi simini 2.sime takmayı denedin mi
0 Likes