cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ön kamera sorunu

(Topic created on: 05-22-2021 02:51 AM)
257 Views
Ekber23
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar note 10 lite telefonumda son 1 haftadır ön karamerada fotograf cekmede gecikme ve daha sonraki resimlerde bulanık kırmızı çizgiler cıkıyor görünen herhangibir fotograf yok ne yapmalıyım.garantisi 1 yıl daha var sakın kullanıcı hatası demeyin.

•  
28 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Maximum 20 gün bekleyeceğine yeni guncellemeye şurda ne kadar kaldı değilmi:)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Ya gelmezse 🤣🤣🤣🤣
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Niye gelmesin her ay güncelleme alacak politikasinda ve düzenli olarak alıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Öyle olsun . Dediğin gibi olsun . Ağa sensin 🙂🙂
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Estağfurullah, Sadece şunu belirtmek istedim.
Meşhur samsung servisi cihazı tamir etmek yerine daha çok bozabiliyor ve çok şikayet geliyor.
Benim S9 Plus servise gitmişti yazılım atip verdiler sonucunda telefon ara ara siyah ekran verip kilit ekranina geçiyordu, sarj olma sıkıntıları pil sıkıntılari...
Cihaz çöp oldu somucunda S20 aldım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Şunu söyleyim çok net diyorum samsung yetkili servisinde tamir ettirmiş bi üründen onarımı yapan yetkili servis garantisi mevcuttur. 1 yıl içinde farklı arızadan 5 defa arıza yapması durumunda da ürün değişimi hakkına sahip olursun . Yani öyle servise verdim daha beter oldu diyorsan her türlü hakkını arayabilirsin . Yeterki elinde servis hizmet formları olsun . Ve cihazın satın alma faturası olsun . Sıfır telefonu cebinde bil 🙂🙂
0 Likes
adiesam
Active Level 6
Galaxy Note
Diğer sorunu ben **bleep** edemedim ama yüz tanıma gerçekten sıkıntılı ya Samsung Galaxy Note 10 Lite'da ben aldığımdan beri sıkıntılı. İlave yüz kaydı ekliyorum yine de bana mısın demiyor. Sadece yüz tanımayı silip bir daha kaybedince iyi tanıyor ama o da bir iki kullanımdan sonra tekrar aynı haline dönüyor. Gerçekten sizin dediğiniz gibi çok yavaş, yavaşı geçtim çoğunlukla tanımıyor.
bkk0358
Active Level 7
Galaxy Note
Merhaba 32 mpden çıkarsanız sorun kalmaz yeni bir yazılım ile 32 mpyide düzelecektir
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Ekber23,

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes