- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-17-2020
01:46 PM
(Last edited
10-17-2020
01:49 PM
by
User0000002
) in
M20 model telefonum dun gece şarj esnasinda uyari vermeye başladı.Baktigimda sarj giris ucu ates gibi şarj cihazi usb ucu ates gibi.hemen prizden cektim.Sabah isyerinde pc den şarj edeyim dedim yine aynı.Sorun ne olabilir telefon mu ? Şarj cihazimi?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2020 07:20 PM (Last edited 10-17-2020 07:20 PM ) in
Galaxy MMerhaba hakkitarim,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2020 01:50 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2020 01:54 PM (Last edited 10-17-2020 01:54 PM ) in
Galaxy M• Bataryanız hasar almış olabilir.
- Piliniz hızlı biter,
- Yavaş şarj alır ve şarj esnasında ısınır.
- Su dökülmesi (sıçramalar hariç), düşme, soğuta veya sıcakta bekletmek gibi durumlardan ortaya çıkabilir.
• Şarj soketinden kaynaklı olabilir.
- Yavaş şarj olur ve şarj esnasında ısınır.
- Su dökülmesi, tozlanma gibi durumlardan kaynaklanabilir.
• Şarj kablosu veya adabtöründen kaynaklı olabilir.
Şarj soketinizi dikkatli bir şekilde temizlemeyi deneyin. Eğer sorununuz ilerleyen zamanlarda düzelmez veya kötüleşirse, garantiye yollamanızı tavsiye ederim.
Samsumg members üzerinden kontrol ediniz;
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2020 02:00 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2020 02:04 PM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2020 07:20 PM (Last edited 10-17-2020 07:20 PM ) in
Galaxy MMerhaba hakkitarim,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD