cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

m20 şarj ısınması

(Topic created on: 10-17-2020 07:20 PM)
293 Views
hakkitarim
Beginner Level 3
Options
Galaxy M

M20 model telefonum dun gece şarj esnasinda uyari vermeye başladı.Baktigimda sarj giris ucu ates gibi  şarj cihazi usb ucu ates gibi.hemen prizden cektim.Sabah isyerinde pc den şarj edeyim dedim yine aynı.Sorun ne olabilir telefon mu ? Şarj cihazimi?

5 Comments
Eleyza
Active Level 3
Galaxy M
büyük ihtimalle şarj kablosu
0 Likes
EndlessTDA10
Active Level 7
Galaxy M
Olasılıkları kendi kafamdan aktarayım ben;

• Bataryanız hasar almış olabilir.
- Piliniz hızlı biter,
- Yavaş şarj alır ve şarj esnasında ısınır.
- Su dökülmesi (sıçramalar hariç), düşme, soğuta veya sıcakta bekletmek gibi durumlardan ortaya çıkabilir.

• Şarj soketinden kaynaklı olabilir.
- Yavaş şarj olur ve şarj esnasında ısınır.
- Su dökülmesi, tozlanma gibi durumlardan kaynaklanabilir.

• Şarj kablosu veya adabtöründen kaynaklı olabilir.

Şarj soketinizi dikkatli bir şekilde temizlemeyi deneyin. Eğer sorununuz ilerleyen zamanlarda düzelmez veya kötüleşirse, garantiye yollamanızı tavsiye ederim.

Samsumg members üzerinden kontrol ediniz;
Screenshot_20201017-104808_Samsung Members.jpgScreenshot_20201017-104805_Samsung Members.jpg
hakkitarim
Beginner Level 3
Galaxy M
bir kac gün onceden sıkıntı başladi aslında.şarj dan cektikten sonra telefonu bildirimlar kisminda usb şarj cihazi bağlandı ,çikarildi diye uyari silinmiyordu.Telefonu kapat ac yapinca bildirim siliniyordu.Bugun de çok cok aşiri isinma yapti.
0 Likes
EndlessTDA10
Active Level 7
Galaxy M
Anlıyorum. Samsung members üzerinden, şarj kablosu cihaza bağlıyken testleri yapın. Pek yardımcı olmayacaktır ama yinede deneyin. Sorun büyük ihtimalle bataryadan kaynaklanıyor. Garantiye veya servise gönderebilirsiniz
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba hakkitarim,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes