Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Merhaba arkadaşlar, ben çözemedim ama bilen var mı acaba? Klavyeyi kullanırken hiç sorun yok sağ alt kısımda Enter tuşu görünüyor ve alt satıra... View Post
Eğer bu yazıyı gören yetkililer varsa acil çözüme ulaştirsinlar telefon ile görüşürken hoparlör e alınca ses çok az gidiyor karşı tarafa normal... View Post
11 ocak diyor 2026 da mı gelecek acaba 😁😁 View Post
Merhabalar, Telefonumun Kilit Ekranı Pin Şifresini Unuttum. İçindeki verilerimin kaybolmasını istemiyorum. Nasıl kilit ekranı şifremi... View Post
M21 icin sağlam bi rom var mi bildiğiniz View Post
Telefon modelim m34. Bir süredi tip c girişli kablolu kulaklık kullanıyordum ama dünden beri kulaklığı algılamamaya başladı. Kulaklığı taktığımda... View Post
Appcloud diye birseyy var 6 tane birsey indiriyor ne yapmalıyım samsun m34 5g View Post
M34 e güvenlik güncellemesi geldi View Post
Şubat güncellemesi Bununla alakası var mı? Çünkü bunu da bugün attım güncellemede bigün geldi. Daha yanıtlanmadı ama View Post
Selamlar a16 almayı düşünüyordum fakat 5g desteklemediğinden m16 daha cazip geliyor ama m16’nın türkiye’ye gelip gelmeyeceği hiç bir yerde yazmıyor... View Post
Subject | Likes |
---|---|
14 | |
8 | |
8 | |
8 | |
7 |
User | Likes Count |
---|---|
54 | |
42 | |
34 | |