cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Type c kulaklıkları algılamamaya başladı

(Topic created on: 03-08-2025 02:50 PM)
155 Views
Ugur12
Active Level 3
Options
Galaxy M

Telefon modelim m34. Bir süredi tip c girişli kablolu kulaklık kullanıyordum ama dünden beri kulaklığı algılamamaya başladı. Kulaklığı taktığımda sürekli "USB bağlayıcı takıldı" "USB bağlayıcı çıkarıldı" diye bildirim geliyor döngüye giriyor. Kulaklığı çıkarsam bile bir süre devam ediyor. Temizlemeyi, güvenli modda başlatıp denemeyi, recovery mode da cacheleri temizlemeyi falan her şeyi denedim çözülmedi. Başka bir kulaklıkla denedim onda da aynı şeey oluyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Girişini bozacak herhangi bir şey yapmadım.

7 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy M
Uygulamalardan "usb settings"in önbelleğini temizlemeyi deneyin işe yarayabilir.
0 Likes
Ugur12
Active Level 3
Galaxy M
Bunu yaptım telefonu kapatıp açınca tekrar aynı sorunu yaşadım Samsung WhatsApp hattına yazdım sorunla ilgili bir resim göndermemi istediler o sırada denerken düzeldi
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 7
Galaxy M
Usb portunuz kirlenmiş olma ihtimali yüksek. Temizlediyseniz ve devam ediyorsa muhtemelen soket arızalanmıştır. Soketi bozacak bir şey yapmanıza gerek yok kendi kendine bozulabilir. Yüzde yüz sokettir demiyorum ama "bence" yüzde 70-80 ihtimal soketle alakalı.
0 Likes
Ugur12
Active Level 3
Galaxy M
Ben de soketten olduğunu düşünüyorum ama şu an düzeldi gibi
0 Likes
tsubasa20
Active Level 7
Galaxy M
Üstadım telefonun kulaklık jak girişi var neden type c kulaklık kullanıyorsun
0 Likes
Ugur12
Active Level 3
Galaxy M
Orijinal Samsung kulaklık kullanmak istedim o yüzden. Aynı sorun jackta da olabilirdi ya daha önceki telefonumda da yaşadım
Ugur12
Active Level 3
Galaxy M
Type c girişin ses performansının daha iyi olduğunu iddia ediyor Samsung. Zaten kulaklık çok güzel çok memnunum