Geliyomu artık güncelleme suyunu çıkardınız iyice harbiden mayısda bitecek şurda fazlada şımarıklık iyi değildir samsung türkiye ekibi yeter ya 20... Gönderiyi Göster
Geliyomu artık güncelleme suyunu çıkardınız iyice harbiden mayısda bitecek şurda fazlada şımarıklık iyi değildir samsung türkiye ekibi yeter ya 20... Gönderiyi Göster
M20 telefonum bu yaklaşık 1 haftadır ses sorunu yaşıyorum müzük açarken ses seviyesini 100 yüz veriyorum 2 3 daka sonra kendiliğinden iniyor ses... Gönderiyi Göster
18. Android 12 testini aldı. Yayınlanma zamanı yavaş yavaş yaklaşıyor.. 14 haziran denilmişti. Yurtdışının biraz daha erken aldığını... Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar, sizce pil kullanım süresi normal mi? Gün boyu mobil veri açık, ekran yenileme 120 hz. Güç tasarrufuna hiç almadan... Gönderiyi Göster
Herhangi bir bluetooth cihaza bağlandığımda otomatik müzik oynatma gibi birşey var mı cihazım m31 bixby rutin yok açmam mı gerekiyor onu bilmiyorum... Gönderiyi Göster
M32 kullanıyorum bugün yeni bir güncelleme gelmiş görünüyor M32 ye ama güncelle ye dokunduğumda yazılımınız güncel diyiyor yardımcı... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar destek bölümünde üst en sağdaki zil üzerine tıkladığınızda size gelen mesaj alanında herşeyi yazıyor .Küçük yeşil ışıkların ne işe... Gönderiyi Göster
Güncellemeden sonra kendini düzeltme renklendirme yok selfide güzelim ayarlar değişti hep yazdım aynı cevap otomatik geldi tekrar güncelleme... Gönderiyi Göster
Android 12 güncellemesi öncesinde ekran kilitli iken; konum, mobil veri gibi yerler kapatılmıyordu ve bence bu iyi bir şeydi mesela telefon çalındıgi... Gönderiyi Göster
Nisan ayından beri test gelmiyor m31s cihazına Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
13 | |
13 | |
12 | |
12 | |
12 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
284 | |
173 | |