cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Finelock ve apk'ları

(Topic created on: 06-14-2025 09:22 AM)
180 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere One UI7 güncellemesi ile good lock desteklemesi bekleyen çoğu m34 kullanıcısı ve diğer bazı cihazların kullanıcıları good lock desteği gelmeyince finelock uygulaması ile good lock'ın vaadettiği özelliklere erişmeye çalışıyor. Güncelleme sonrasında good lock desteği gelmeyince finelock yükleyip navstar apk'sı ile navigasyon çubuğunu gizlemiştim fakat güncelleme sonrasında şarjım çok çabuk tükeniyor diye cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm. Sonrasında ekranın açık kalma sürelerinin ciddi anlamda yükseldiğini görünce finelock ile beraber navstar yüklemedim, navigasyon çubuğunu kaldırmak istemedim arka planda navstar çalışıp da şarj yemesin diye ki kullanan varsa şarj sürelerini etkiler mi? diye sormak isterim(çok uzattım özür dilerim) ☺️

11 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Goodlock(Finelock) Modülleri pil süresini etkiler ancak bu süre sizin hissetmeyeceğiniz kadar bir süredir. 😊 muhtemelen telefonunuzda pilinizi tüketen başka birşey vardı ve onu silmiş oldunuz sıfırlayınca.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Cihazda tek apk navstar idi şu anda hiç apk yok ve pil ömrü uzasın diye yakınlardaki cihazları taramadan tut da yazdırmaya kadar konum da dahil olmak üzere muhtemel şarj tüketen her şey kapalıydı, veri tasarrufu da açıktı 😄 ben en iyisi deneyeyim, olmazsa tekrar fabrika ayarlarına dönerim tekrar sağol bilgi için
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy M
Etkiler ama o kadar çok değil arka planda başka bilmediğiniz uygulamalar da şarj tüketimi yapıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Veri tasarrufu ve arka plan sınırı var bende hocam öncesinde de vardı. Benim tahminim fabrika ayarlarına dönünce optimizasyon iyi oldu ki o yüzden ekran süreleri uzadı. Deneyip göreceğim bakalım, teşekkürler bilgi için
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy M
Rica ederim.😊
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy M
Pek etki etmez ben back tap için registarı gün boyu açık tutuyorum mesela
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Sağol bilgi için hocam ben yeniden yükleyip deneyerek duruma bakacağım
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy M
Rica ederim hocam
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy M
Zaten desteklemeyen cihazlar güncelleme ile desteğe kavuşmaz. Bu acayip bir saçmalıktır. Good Lock modülleri evet şarjınızı etkiler. Özellikle Theme Park gibi modüller
0 Likes