cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yardım

(Topic created on: 12-23-2020 12:51 AM)
324 Views
refakatci
Active Level 1
Options
Galaxy M

Sony Xperia telim bozulunca M51 aldım.

Çözemediğim bir kaç şey var.
1-Ekran görüntüsü nasıl alıyoruz?
(Ses ve açma kapama tuşuna basmadan)
2-Sadece parmak iziyle telefon kilidini açmak mümkün mü?
(Desen istemiyorum)
3-Parmak izi okuyucusunu aşağı yukarı kaydırarak internette ki sayfayi nasil hareket ettirebiliriz.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba refakatci,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

Cihazınızdan "Ayarlar-Gelişmiş Özellikler-Hareketler ve İşaretler-Ekranı yakalamak için elinizin kenarı ile kaydırın" seçeneğini işaretleyerek, ilgili alanda yer alan görseldeki gibi ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

Biyometrik şifre kullanımlarında mutlaka desen, pin ya da şifre kullanımı gerekmektedir.

Parmak izi okuyucusunun, belirtmiş olduğunuz şekilde bir işlevi bulunmamaktadır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim

1.) ayarlar > gelişmiş özellikler > hareket ve işaretler > ekranın yakalamak için ekranı kaldırın seçeneği aktif ederek ekran kaydı alabilirsin oradaki yapıp

2.) parmak izi doğru olduğu zaman açılıyor diye biliyorum şifre kaldırma mevcut değildir çünkü zorunlu

3.) maalesef bunun hakkında bilgim yok
refakatci
Active Level 1
Galaxy M
1.dediğini yapmama rağmen hiçbir şekilde sensör el hareketimi algılamiyor maalesef.

Screenshot_20201223-115700_Settings_8595.jpg

HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy M
2-) biyometrik verinizin kaza gibi durumlarda zarar görürse diye mutlaka pin desen gibi kilitler zorunlu
3-) bildiğim kadarı ile öyle birşey yok
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
1 guc tusu ile ses kisma tuslarina ayni anda bas veya elini yan cevir bir koseden bir koseye surukle
2 hayir desen olmasi zorunda telefonu yeniden baslatildigin da biyometrik kabul etmiyor desen girmek zorunda kaliyon
3 parmagini hafif suruklemek gerekiyor
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba refakatci,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

Cihazınızdan "Ayarlar-Gelişmiş Özellikler-Hareketler ve İşaretler-Ekranı yakalamak için elinizin kenarı ile kaydırın" seçeneğini işaretleyerek, ilgili alanda yer alan görseldeki gibi ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

Biyometrik şifre kullanımlarında mutlaka desen, pin ya da şifre kullanımı gerekmektedir.

Parmak izi okuyucusunun, belirtmiş olduğunuz şekilde bir işlevi bulunmamaktadır.

Teşekkürler.

MOD