cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulamaya göre Bildirim Sesi Ayarlama

(Topic created on: 02-13-2021 11:50 PM)
3068 Views
DEVRANKRAL07
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Getir, instagram,hepsiburada,oyunlar,bankalar gibi uygulamalarla normal mesaj bildirim sesi aynı Bunu nasıl değiştirebilirim?

Not: Whatsupp, gmail bildirim sesleri kendi içinde ayarlanıyor,messenger telegram ve bazı uygulamaların da kendine has sesi var fakat benim istediklerim kendine has sesi olmayıp kendi içinden farklı ses seçilmeyenler 
Uygulamalar içinden uugulamayı seçip bildirim sesini ayarlama kısmı yok 

image

8 Comments
Galaxy M
kategorideki değiştirmek istediğiniz öğeyi açın ve üstüne uzun basın uyarıyı seçin altta zil sesi bölümünden istediğiniz zil sesini atayabilirsiniz (kategorideki tüm öğeler için aynı zil sesini de uygulayabilirsiniz)
0 Likes
DEVRANKRAL07
Beginner Level 2
Galaxy M
Kategorideki derken tam anlamadım ya da olmadı
Uygulamaya uzunca basın diyorsanız ögeleri seç ana ekrana ekle kaldır uyg bilgileri falan çıkıyor altta da uygulamayla ilgili şeyler çıkıyor (whatsuppta kişi Spotify de seçtiğim sanatçılar gibi) ama uyarı sesi çıkmıyor
En basitinden Samsung members uygulamasından farklı bildirim sesi almak için ne yapmam gerek
Daha detaylı yazarsanız sevinirim
0 Likes
Solution
Galaxy M
kategorideki öğenin üstüne uzun basacaksınız mesela hava uygulamasında "güncelleme Bildirimleri"nin üstüne uzun basınca bende böyle oluyor uyarıyı seçtikten sonra altta sesten zil sesi değiştirilebiliyor

Screenshot_20210214-000610_Settings.jpg

Screenshot_20210214-000554_Settings.jpg

0 Likes
ryzediven
Active Level 6
Galaxy M
yine sizin sayenizde bi yaşıma daha girdim vallahi kspdkepdkwodkekf
0 Likes
Galaxy M
hayırdır? söyle de yeni yaşını beraber kutlayalım ;))
0 Likes
Galaxy M
ayrıca her uygulamada kategori olmayabilir onlarda birşey yapamazsınız
0 Likes
DEVRANKRAL07
Beginner Level 2
Galaxy M
Tamam çözdüm önceden bildirim aç kapaya uzun basmayı denemiştim olmamıştı Bildirim gelenlereri uzun basmak gerekiyormuş
Yardımın için teşekkürler
Galaxy M
rica ederim
0 Likes