cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tv ye bağlanma sorunu

(Topic created on: 05-27-2021 09:57 PM)
3506 Views
sypsnl
Active Level 3
Options
Galaxy M

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.

Telefon ekranımı Mi tv stick cihazına yansıtamıyorum. Çok kısa bağlantı oluyor ama ekranı tv de göremeden ' Ekranınızın ... hedefine yayınlanması sona erdi' hatası veriyor. Bu problemin çözümünü bilen arkadaşımız Varsa ve yardımcı olabilirse çok müteşekkir olurum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba. Ayarlar uygulamalar sağ üst köşede 3nokta işaret ine tıklayın sistem uygulamalar göster i seçip listede smart wiev uygulama yı bulun ve içine giriş yaparak ön bellek verileri depolamayı temizleyin . Sorununuz çözülecektir . Sorun çözülmez ise cihazının yedeği ni alarak sıfırlama işlemi yapabilir siniz sorun halen çözülmez ise Tv yansıtma yapacağınız tv veya harici cihazınızı da sıfırlamayu resetleme yi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca modeminizin ağ bağlantısı 2.4 GHZ olduğundan emin olun yada deneme amaçlı telefonunuzu modeme çevirin . Bu işlemleri yaptıktan sonra smart wiev i yeniden başlatın

View solution in context

10 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba. Ayarlar uygulamalar sağ üst köşede 3nokta işaret ine tıklayın sistem uygulamalar göster i seçip listede smart wiev uygulama yı bulun ve içine giriş yaparak ön bellek verileri depolamayı temizleyin . Sorununuz çözülecektir . Sorun çözülmez ise cihazının yedeği ni alarak sıfırlama işlemi yapabilir siniz sorun halen çözülmez ise Tv yansıtma yapacağınız tv veya harici cihazınızı da sıfırlamayu resetleme yi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca modeminizin ağ bağlantısı 2.4 GHZ olduğundan emin olun yada deneme amaçlı telefonunuzu modeme çevirin . Bu işlemleri yaptıktan sonra smart wiev i yeniden başlatın
sypsnl
Active Level 3
Galaxy M
Tmm deneyeceğim teşekkür ederim 🙂
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Rica ederim . Sonucu bildirirsenie sevinirim . Şayet yorumlar kapalı olursa doğrudan mesaj atabilirsiniz
bsrzzgl
Active Level 5
Galaxy M
google home uygulaması da sorunsuz yansıtıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba. Google home uygulaması tamamen ekranı mı yansıtma yapıyor yoksa sadece resim video paylaşımı yapıyor. Daha önce kullanmadım bilgi amaçlı sormak istedim . Mesela tv de bu uygulama yoksa nasıl olacak ? Telefon android olduğu için istediğini yüklersin ama tvlerin hepsi Android değil özellikle samsung tv ler tizen tabanlı işlemci kullanıyor. Bu uygulamayı samsungda kullanamayız sanırım
bsrzzgl
Active Level 5
Galaxy M
telefonun ekranini yansıtıyor oyun oynamayi denemistim. mi stick dediğiniz icin google home onerdim cunku ben de mi stick kullaniyorum tv bayagi eski hatta ilk cikan lcd lerden bile olabilir telefonum da samsung google home ile sorunsuz yansıttım hic kopma olmadi bende, mi stick e hicbir sey yuklemek gerekmiyor sanırım chromecast oldugu icin onunla yansitma sağlıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bilgi için teşekkürler. Mi stick zaten Android olduğu için onda sorun olmaz doğru söylüyorsunuz. Ben daha çok samsung tizen tabanlı cihazlara nasıl bir ekran yansıtma uygulaması bulurum kullanışlı olarak onun peşindeyim 😊
bsrzzgl
Active Level 5
Galaxy M
rica ederim😊
0 Likes
sypsnl
Active Level 3
Galaxy M
Telefonu sıfırlama fırsatım olmadı ama uygulama ön belleğini temizledim. Mi tv stick resetledim. Sonuç; Smartview cihazı hiç bulmuyor. Google Home cihazı buluyor ama fotoğrafını attığım hatayı alıyorum. Ekranı hiç yansıtmıyor sadece tv nin sesini açıp Kısabiliyorum.

Müsait zamanda telefona format atıp tekrar denemeyi düşünüyorum.. 😔 Screenshot_20210527-225946_Home_39285.jpg