cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonumu akşam şarja takmıştım dolunca çıkardım.

(Topic created on: 06-07-2022 07:32 AM)
287 Views
Sstu
Beginner Level 3
Options
Galaxy M

Sabah olunca %100den %93e düşmüştü bu normal bir durum mu? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy M
Merhaba

Şarjınız bayağı bir azalmış. Şunları deneyebilirsiniz:

Öncelikle: Samsung Members>Destek>Tanılama>"Pil durumu" seçeneğini kontrol edin.

Sorun görünmüyorsa Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Hata raporundan gelen yanıt sizin için yeterli olmazsa verilerini yedekleyerek cihazınızı sıfırlayabilirsiniz. 1-2 hafta içinde batarya kendine gelmiş olur. O zaman kesin bir karar verirsiniz.

Sıfırlama işlemi yetmezse ve bahsettiğiniz sorun uzun zaman daha devam ederse cihazınızın donanımsal kontrolü için Yetkili Servis'e gidebilirsiniz tabii. Garantiniz devam etmiyorsa belirli bir ücret karşılığında kontrol ve onarım yapılır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Şunu da ekleyeyim efendim, sorununuz bir sonraki güncellemede çözülebilir.

Ayrıca:
Güç Tasarrufu kullanma
Uygulamaları derin uyku moduna alma
Uygulamaları uyku moduna alma
Yatarken uçak modunu açma (Bluetooth, Wi-Fi ve Mobil Veri gibi özelliklerin kapalı olması)
Gerekirse telefonu kapatma
Karanlık mod kullanma vb. şeyleri yapabilirsiniz.

Teşekkürler, iyi günler dilerim

View solution in context

5 Comments
Can_S24Ultra
Active Level 9
Galaxy M
Arkaplanda calisan uygulamalari uyku moduna alin örnek tiktok fazla sarz yiyen bir uygulama ayarlar pil den duzelte basin uyku moduna alir arka planda calisan uygulamalari
Solution
Galaxy M
Merhaba

Şarjınız bayağı bir azalmış. Şunları deneyebilirsiniz:

Öncelikle: Samsung Members>Destek>Tanılama>"Pil durumu" seçeneğini kontrol edin.

Sorun görünmüyorsa Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Hata raporundan gelen yanıt sizin için yeterli olmazsa verilerini yedekleyerek cihazınızı sıfırlayabilirsiniz. 1-2 hafta içinde batarya kendine gelmiş olur. O zaman kesin bir karar verirsiniz.

Sıfırlama işlemi yetmezse ve bahsettiğiniz sorun uzun zaman daha devam ederse cihazınızın donanımsal kontrolü için Yetkili Servis'e gidebilirsiniz tabii. Garantiniz devam etmiyorsa belirli bir ücret karşılığında kontrol ve onarım yapılır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Şunu da ekleyeyim efendim, sorununuz bir sonraki güncellemede çözülebilir.

Ayrıca:
Güç Tasarrufu kullanma
Uygulamaları derin uyku moduna alma
Uygulamaları uyku moduna alma
Yatarken uçak modunu açma (Bluetooth, Wi-Fi ve Mobil Veri gibi özelliklerin kapalı olması)
Gerekirse telefonu kapatma
Karanlık mod kullanma vb. şeyleri yapabilirsiniz.

Teşekkürler, iyi günler dilerim
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy M
Baya çok gitmiş max 2-3 gitmesi gerekir
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy M
Ben sana bir taktik söyleyeceğim dene yatarken telefonunun ışığını full kıs sadece bunu yap 😊
narcosis
Expert Level 5
Galaxy M
Yatarken 3g ye alabilirsiniz o zaman fazla gitmez