cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsungdan talebimdir

(Topic created on: 09-02-2024 12:02 AM)
181 Views
stony_hearted
Expert Level 5
Options
Galaxy M

1)Arama sırasında ekranın ışığının sönmemesi için yazılım güncellemesi(arama ekranı kulağa götürdüğümüzde veya hoparlör ve ahizedeyken ya da arama sırasında baska işlem yapmıyorken ekran ışığı sönüyor).

2) Tek bir işlemle uygulamaları sd karta veya sd karttan dahili hafızaya taşıma özelliği de gelmeli çünkü çok fazla uygulama oldugunda tek tek tasıma işlemi zor oluyor.

Bu 2 talep çok fazla ihtiyaç duydugum ve birçok kişi için de ihtiyaçdan ziyade sorun olmuş bir durumun oluşmasına sebep olmaktadır.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
kOftiii
Active Level 4
Galaxy M
Dikkatli okursanız eğer kulak harici ayarlama yapılabiliyor. Ekranı kulağınıza getirmediğiniz sürece, hoparlör üzerinden konuşma yaparken ekran zaman aşımını farklı zaman dilimi yaparak ekranın sönmesini ya da ekrana bak seçeneği kullanarak ekranı açık tutma imkanınız var. İleri seviye olarakta servis menüsü üzerinden kodlara hakim iseniz bir değeri değiştirerek arama sırasında kulak dahil sensör kapatılabiliyor. Ama bu işlem MEMS ayarlarına etki edebiliyor. Bazı modellerde o yüzden tavsiyem değildir.

Diğer taşıma işlemi içinde benim kulandığım,
AppMgr III

Fotoğraflarını ekliyorum.. 😉 1725230267858.jpg1725230267903.jpg1725230267960.jpg

View solution in context

7 Comments
Siberizm
Active Level 4
Galaxy M
1 sanal yakınlık sensörü olduğundan kaynaklıdır

2 Biraz uçuk bir istek uygulamaları toplu olarak taşımak kütüphane çalışmalarına neden olacağından arızalar meydana gelecektir
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
Zaten sanal yakınlık veya normal yakınlık sensörü sıkıntı,ayarlanabilir olmalı

uçuk bir istek değik,seçimle toplu silme yapılıyorsa birçok uygulama için tasıma da yapılabilşr,zor değil.
Cevap.için için tesekkürler🫂🙏
0 Likes
RW-6
Active Level 3
Galaxy M

Benden de üçüncüsü gelsin. Fotoğraf çekerken geri sayım sırasında flaş yanıp sönsün saniyeyi anlayalım. iPhone'da bile varken Samsung'da olmaması büyük bir eksiklik.

stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
bu da güzelmiş😉🙏
0 Likes
kOftiii
Active Level 4
Galaxy M
1. Söylediğinizi ayarlıyabiliyorsunuz. Kulak harici.

2. Sölediğiniz için uygulamalar mevcut ücretsiz kullanabilceğiniz.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
Ayarlanmıyor çünkü sensörle çalışıyor.
toplu sd karta tasıma uygulama örnem idim yazadsan memnun olurum😊
0 Likes
Solution
kOftiii
Active Level 4
Galaxy M
Dikkatli okursanız eğer kulak harici ayarlama yapılabiliyor. Ekranı kulağınıza getirmediğiniz sürece, hoparlör üzerinden konuşma yaparken ekran zaman aşımını farklı zaman dilimi yaparak ekranın sönmesini ya da ekrana bak seçeneği kullanarak ekranı açık tutma imkanınız var. İleri seviye olarakta servis menüsü üzerinden kodlara hakim iseniz bir değeri değiştirerek arama sırasında kulak dahil sensör kapatılabiliyor. Ama bu işlem MEMS ayarlarına etki edebiliyor. Bazı modellerde o yüzden tavsiyem değildir.

Diğer taşıma işlemi içinde benim kulandığım,
AppMgr III

Fotoğraflarını ekliyorum.. 😉 1725230267858.jpg1725230267903.jpg1725230267960.jpg