cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung m31s ISINMA VE KASMA SORUNU

(Topic created on: 05-04-2021 06:59 PM)
821 Views
EfeÇ_
Active Level 3
Options
Galaxy M

Samsung m31s cihazımda oyunlarda ciddi ısınma ve yavaşlama sorunu başladı 1 haftadır. Bunun bir çözümü var mıdır?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba EfeÇ_,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
YasinYurdabak
Active Level 6
Galaxy M
Şimdi klasik olarak hata raporu gönder diyeceğim, cevapları çok saçma olacak. Servise git diyeceğim, 50 derece olmadıktan sonra donanımsal bir şeye gerek yok yazılımı yenileyelim diyecekler ve birşey değişmeyecek. M serisi böyle. Fabrika ayarlarına dönün,google ve bikaç uygulamayı devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim tabi satıp başka bir model alma imkanınız yoksa.
EfeÇ_
Active Level 3
Galaxy M
Ya güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu gayet memnundum. Acaba havalar ısındı cihazda o yüzden mi bu kadar ısınmaya başladı diye tereddütte kaldım başka aynı sorunu yaşayanlar var mi diye merak ettim. Özenli bir yazılım güncellemesiyle düzeltilebilir diye düşünüyorum. Ki çoğu samsung kullanıcısının şikayetçi olduğu şey özensiz yazılım güncellemeleri. Tabiri caizse kaş yaparken göz çıkartıyorlar.
YasinYurdabak
Active Level 6
Galaxy M
Güzel bir tespitte bulunmuşsunuz, daha önce kış olduğundan ısınması pek farkedilmemiş olabilir. Şu da var, güncellemeler yeni programların eklenmesiyle anlamlanır ve telin çalıştıracağı uygulamalar artar doğal olarak iş yükü artan işlemci daha da ısınır. Yeni güncelleme ile ısınması belki azalır ama bence düşük ihtimal.
ğ_ü
Active Level 5
Galaxy M
Bende kasma yok ve sadece pubg oynarken ısınıyor
referee54
Active Level 5
Galaxy M
Bende de kasma çok ısınma da çok fazla olmuyor elimi yakmiyor en azından
0 Likes
EfeÇ_
Active Level 3
Galaxy M
Pubgde kasma sorunu rahatsız ediyordu onu da game booster plus'la çözdüm. Başka bir forumda arkadaş bilgilendirmiş. İstersen sende onu deneyebilirsin faydalı olacağını düşünüyorum.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba EfeÇ_,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes