cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNGA DAIR HER SEY BERBAT!

(Topic created on: 03-02-2020 08:44 PM)
Emre07
Active Level 3
Options
Galaxy M

30.05.2019 tarihinde A101 magazasindan samsung galaxy m20 32 gb cihaz satın aldim.

Cihaz ilk zamanlarda gercekten kaliteli iyi ve performanslı bir cihaz gibiydi ta ki ciddi problemli arizalar çıkarana kadar;
 ilk arizasi 25.10.19 tarihinde donma kasma isinma ve sarji cabuk bitiyor diye servise verdim batarya sarj soketi ve data kablosu degisip tarafıma teslim edildi.
Bir sure gectikten sonra 7.12.19 tarihinde tekrar ayni sorunlari yaşadım ekran kendiliğinden islem veriyordu cihaz isinip sarji cabuk bitiyordu bu sefer de kalibrasyon ayari yapılıp tarafima teslim edildi aradan sadece 2 gun gecti yani 9.12.19 tarihinde telefonumdaki donma ve kasmalar o kadar artti ki işlem yapamaz hale geldi tekrar goturdum sim karti ve WIFI baglantisi da devre dışı kalmıştı tamamen telefonun sorunu kullanici kaynakli değil yani bu seferde anakart degisimi oldu ve tarafima teslim edildi.
Bir sure idare etti cihaz beni 18.2.20 tarihinde telefonun android programlari(screenshot androidle baslayan cesitli program isimleri)uygulama durduruldu deyip programin isminin altinda bekle,uygulamayi bildir,uygulamayi kapat secenekleri çıkıyordu kendiliginden kapanip şifresi olmasina ragmen sifre istemeden açılıyordu servise bu sekilde götürdüm şarj soketi ve pil degisip tarafima teslim edildi.
Saka gibi ama 22.02.20 tarihinde aradan sadece 3-4 gun gecmesinin ardından bu sefer cihazimdaki hizli sarj ozelligi çalışmamaya basladi sebeke ful cekerken artik 1-2 dis çekmeye basladi donma kasma cabasi bu sekilde sorunlarla servise teslim ettim bu seferde anakart,sarj modulu ve flex kablo degisip tarafima teslim edildi.
Bu yazıyı yazarken son servise götürüsum yanı 2.3.20 tarihi yine hizli sarj ozelligi çalışmiyordu sebeke 1-2 dis çekiyor ve aşırı bir donma kasma problemiyle götürdüm ve servis genel kontrollerini yapmis fakat belirtilen arizayi gorememis böylece tarafima tekrardan teslim etti.

Evet arkadaslar bu surecte ne Samsung müşteri temsilci ne Samsung çözüm ekibi ne de yetkili servis hic bir sekilde destek olmadilar cihazimi her servise göturmemde belirttigim her sorunun gerek ekran goruntusu gerekse bir başka cihazdan cekilmis videosuyla götürüyordum yanlis anlasilma olmasin diye ama inanin bana o kadar berbat bir marka ki urununu satana kadar destekcinizdr sonrasi boyle sorunlar yasatir size iade talep ettim 2 defa müşteri temsilcisi aracılığıyla cozum ekibine son kezde bugun serviste iade istedim ne urun alinip para iadesi yapildi ne birebir cihaz degisimi hic sorun yok degeri 1600 tl bana pek bi kayip yasatmaz ama umuyorum ki bu geri bildirimi gerek Samsung'tan cozum ekibi hariç yetkili genel mudurluk vb bir topluluk gerek m20 icin forumlarda dolasan müşterilerinize iyi bir örnek olurum da onlarda benim yasadigim sorunlari yaşamazlar bu denli ciddi sorunlarima ragmen ne müşteri temsilcisi ilgilendi ne cozum ekibi geri arama berbat cozum ekibi servis noktasındaki yetkiliye yönlendiriyor cihaz teslimi icin yetkili isi olmamasina rağmen tum bu sorunlarımı dinlemesine ragmen bir başka arkadaşına yönlendiriyor kendisini de yetkili merkeze şikayet ettim artık ne kadar disiplini varsa gerekli aksiyonlari uygulayacak iadenin reddi de ilginc ama cihazda problem yokmus servis cozum merkezine oyle soylemis bana kimse(musteri temsilcisi,cozum ekibi,yetkili servis) su sorunun cevabini vermedi, madem cihazımdamda sorun yok neden daha 9 aylık cihazında 2 anakart 2 batarya 2 sarj soketi 1 adet data kablosu 1 adet şarj modulu ve 1 adet flex kablo değişti?
Neyse sevgili arkadaslar hersey yukarda belirttigim gibidir Samsung ürünü iade alir gercekten urununun arkasinda durabilme inceliğini gosterirse geri bildirim yaparim ama artik telefon patlasada ne servise gotururum ne 444 77 11 nolu telefonu arayip müşteri temsilcisi veya cozum ekibiyle iletisim kurarim o kadar geniş zamanim yok her seferinde geçici kisa sureli çözümlerle ne servise ne de cagri merkezlerine ayiracagim umarim Samsung urunu almadan bu yazi size yol gösterir bol şans.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Emre07,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Geri bildirimleriniz bizim için çok önemli ve bu geri bildirimlerinizi hizmetlerimizi daha da iyileştirmek için kullanacağız.

Ürün sorununu çözümlememiz için bize forumdaki kullanıcı adınızla birlikte mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

30 Comments
mercimeykA50
Active Level 8
Galaxy M
Helal Olsun
Emre07
Active Level 3
Galaxy M
elimden geldiği kadar mücadelemi verdim konuyu tüketici hakları mahkemesine taşıyacaktım fakat uğraşmaya bile degmez belki talep edecek hic bir hakkim yoktur belki %100 hakliyimdir ama artik cihaz icin en ufak bir islem gerceklestirmeyecegim giden 1600 tl olsun :smiling-face:
DARKWOLF
Active Level 4
Galaxy M
geçmiş olsun inan okurken yoruldum vallahi sabirliymissin senin yerinde olmak istemezdim 2 3 bilemedin 4.kez gittiğimde otelfonu kafalarına fırlatır kavga çıkarırdım...helalin var
Emre07
Active Level 3
Galaxy M
siddetle hic bir sey cozulmez ama Samsung urununun arkasinda durmamasi benim biraz zoruma gitti isin açıkçası artik kesinlikle Samsung cihaz kullanmayacağım umarim yetkililer tarafindan bir donus alirim belirttigim gibi artik yetkili servise gitmeyecegim kalici cozum yok en fazla 1 haftalik çözümlerle ihtimaller uzerine islemler sağlanıyor
erdald
Beginner Level 2
Galaxy M
geçen sene 3800 tl ye s8 plus aldım.android 10 almayacağını öğrendim.huvayi nin aynı yılda çıkan telefonu bu güncellemeyi alacak.arayüz sürümü bile güncellenmiyor.sadece iyileştirme güvenlik güncellemesi alıyor.telefon kasıyor değişen birşey olmuyor.klavye zaten kötü.
Emre07
Active Level 3
Galaxy M
evet serviste bile çalışanlar islem yapamayacak kadar donmalarla kasmalarla karsi karsiya kalmasina ragmen hic bi sekilde haklı görulmuyoruz cihazda ariza görünmüyor bi yazilim güncellemesiyle hallettik sanip tarafımıza teslim ediyorlar dedigim gibi müşteri memnuniyeti sıfır!
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy M
hocam bendede s9+ var uzerine 2 model cikmissa ana surum guncelleme almaz telefon anroid butun firmalar boyle bende son guncellememi aldim android 10 bilerek almaniz gerekiyor 2 update veriliyor size ozel bisey degil
0 Likes
DARKWOLF
Active Level 4
Galaxy M
normalde telefon 3 kez tamir görünce yenisi iade yada para iadesi olur deniyordu.demekki buda yalan bir ibareimis.
Emre07
Active Level 3
Galaxy M
sony xperia z3 cihaz kullaniyordum 2016 da kvk yetkili servis ilgileniyordu 3. de yeni cihaz 7. de para iademi almistim 2 yil kendi 1 senede parayla garantisi yani 3 senelik garantisinde 2.5 yil kullanip degisimlerden dolayi para iadesi yapılmıştı.