cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung m30s

(Topic created on: 04-11-2021 09:59 AM)
620 Views
CrlViolet
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhaba samsung m30s telefonumdan type c üzerinden televizyonuma kablolu görüntü aktarabilirmiyim. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy M
Ben Swiss Charger SCV-30043 Görüntü Altarım kablosunu kullanıyorum işimi görüyor ama özellikle canlı yayın yansıtmak istediğinizde görüntü kalitesi bi tık düşük kalabiliyor. Kullanımı da biraz uğraştırıcı. Youtube dan kullanımını vs. araştırıp ona göre alabilirsiniz. Ayrıca telefon ekranı 21:9 galiba. Onu aynen aktardığı için 16:9 olan tv ekranında üst ve alt kısımda hafif bir karanlık ekran oluyor.

View solution in context

Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba CrlViolet,

Galaxy M30S cihazımızda, MHL desteği bulunmamaktadır. Görüntüyü aktarmak istediğiniz cihaz destekliyorsa, Smart View ile kablosuz görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Smart View ile görüntü aktarım işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/24f3f845-4611-43a8-b616-999914921466/#!topic/ba%C4%9F...

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

10 Comments
Galaxy M
Aktarabilirsin ama smart View daha iyi olur eğer televizyonun destekliyorsa
CrlViolet
Active Level 1
Galaxy M
Nasıl peki diğer arkadaş mhl olmadığı için olmadığını bende biliyorum smart view tv de var ama donmalar çok oluyor ve hiç zevk vermiyo
0 Likes
Galaxy M
Ama yinede bağlanıyor
0 Likes
Galaxy M
Kabloyla ben bile bağlanamıyorum uzaktan bağlanıyom
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy M
Hayır cihazında mhl desteği bulunmamaktadır.bu yüzden kablo ile görüntü aktarımı yapamazsın
CrlViolet
Active Level 1
Galaxy M
Olmadığını biliyorum ama başka bir yolu olmalı araştırıyorum
0 Likes
Galaxy M
Dediğim özellik bu

Screenshot_20210411-123123_Samsung Members.jpg

CrlViolet
Active Level 1
Galaxy M
Biliyorum ama çok donma yapıyo
0 Likes
Solution
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy M
Ben Swiss Charger SCV-30043 Görüntü Altarım kablosunu kullanıyorum işimi görüyor ama özellikle canlı yayın yansıtmak istediğinizde görüntü kalitesi bi tık düşük kalabiliyor. Kullanımı da biraz uğraştırıcı. Youtube dan kullanımını vs. araştırıp ona göre alabilirsiniz. Ayrıca telefon ekranı 21:9 galiba. Onu aynen aktardığı için 16:9 olan tv ekranında üst ve alt kısımda hafif bir karanlık ekran oluyor.