cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M34'te kamera uygulaması kasması

(Topic created on: 08-17-2024 07:04 PM)
167 Views
UçanTosbağa
Active Level 6
Options
Galaxy M

M34 cihazımda kamera uygulaması belirgin bir şekilde yavaş çalışıyor, deklanşöre basıyorum hareketli fotoğraf açık olmasa da 2sn sonra falan çekiyor. 12MP de ayarı ama böyle. Öncesinde m30s vardı onun kamerası böyle değildi. Microsoft Office, WhatsApp ve Instagramda kamerayı açınca yağ gibi akarken samsung kamerası can çekişiyor verisini falan sildim düzelmedi. Şimdi biri çıkar der format at ama bunun için de format atmak istemiyorum. Bir yolu var mı ya düzeltmenin çok dert oldu

10 Comments
Galaxy M
Merhaba dostum 😊

Samsung Members uygulamasından hata raporu gönderebilirsin. Bunun için Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder>Hata Raporları>"Görüntü" veya "Kamera" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazıp, sistem kayıt verilerinle birlikte ''Gönder'' butonuna basabilirsin.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde sana yazılı olarak bilgilendirmesi yapılacaktırrr

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsin;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler, iyi günler dilerim 🤗
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy M
Bakalım bir çözüm çıkmazsa son çare olacak gibi, teşekkür ederim.
Galaxy M
Rica ederim 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

İstersen kamera verisini silmeni öneririm

Ayarlar>uygulamalar >kamera >depolama >veriyi silme işlemini uygularsan sorun bir nebze olsun iyi olabilir 😊
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy M
Onu birkaç kez denedim de değişiklik olmadı, teşekkür ederim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
O zman kardeşim yeni güncellmeyi beklemeniz gerekmektedir 😊
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy M
Tamamdır hocam, teşekkür ederim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Yardımcı olduğuma sevindim ,iyi akşamlar dilerim 😊
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy M
Maalesef. Deklanşör süresi bulunduğun yerin karanlığına göre uzar.

Kamera uygulaması içinse oto fps var mı ayarlarda sizde? Varsa 30 60 yapın