cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung account açmak zorunlumu faydaları nelerdir acil yardım

(Topic created on: 04-30-2022 01:27 PM)
1652 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

Soru başlıkta olduğu gibi aydınlatırsanız sevinirim bide Samsung account hesabını sildikten sonra Gmail hesabı silinmelimi şimdiden teşekkür ederim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba. Samsung account hesap açma avantajları Galaxy Store uygulaması üzerinden cihazınızda bazı uygulamaların güncellemelerini Oradan da yapabilirsiniz Mesela örnek verecek olursam Google Play Store uygulaması üzerinden Uygulamaları güncelle dediğiniz gibi Galaxy Store uygulamasından da güncellemeler yapılabiliyor bunlarla sınırlı kalmamak üzere bu uygulama üzerinden yardım alın kısmından Samsung müşteri hizmetlerine sorular sorabilir ve cihazınız ile ilgili oluşan sorunlarınız ile ilgili hata raporu gönderebilirsiniz yine yardım alın kısmından bu uygulama üzerinden cihazınızın donanımına testler yapabilirsiniz Samsung account hesabınızı cihazınızdan kaldırdığınız zaman bağlı olan e-posta adresinizi cihazınızdan kaldırmanıza gerek yoktur Bu sizin tercihinize göre bu durum değişiklik gösterebilir Benim bildiğim kadarıyla Samsung account hesabının avantajları bu şekilde olmaktadır daha fazla bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. 444 77 11

View solution in context

0 Likes
17 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Bildiğim kadarıyla zorunlu değil. Ama almazsanız en basitinden örnek olarak Galaxy Store üzerinden uygulamalarınızı güncelleyemezsiniz.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Hiç bir kötü etkisi olmaz. Hatta ben daha çok Samsung ürünü daha çok Samsung servisi kullanmayı planlıyorum diyorsan kesinlikle Samsung hesabını aç.
0 Likes
BerkayM51
Active Level 3
Galaxy M
Güvenli
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Gmail hesabını telefonu kullanmyacaksan sil bence.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Samsung hesabıyla işin bitinceye kadar kalabilir.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Bu şekilde.Screenshot_20220430-135120_Settings_5012_1651315926.jpgScreenshot_20220430-135242_Settings_5014_1651315962.jpgScreenshot_20220430-135115_Settings_5011_1651315875.jpg
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Hayır konu ile alakalı olduğu için kaldırmamanız daha iyi olur.
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba. Samsung account hesap açma avantajları Galaxy Store uygulaması üzerinden cihazınızda bazı uygulamaların güncellemelerini Oradan da yapabilirsiniz Mesela örnek verecek olursam Google Play Store uygulaması üzerinden Uygulamaları güncelle dediğiniz gibi Galaxy Store uygulamasından da güncellemeler yapılabiliyor bunlarla sınırlı kalmamak üzere bu uygulama üzerinden yardım alın kısmından Samsung müşteri hizmetlerine sorular sorabilir ve cihazınız ile ilgili oluşan sorunlarınız ile ilgili hata raporu gönderebilirsiniz yine yardım alın kısmından bu uygulama üzerinden cihazınızın donanımına testler yapabilirsiniz Samsung account hesabınızı cihazınızdan kaldırdığınız zaman bağlı olan e-posta adresinizi cihazınızdan kaldırmanıza gerek yoktur Bu sizin tercihinize göre bu durum değişiklik gösterebilir Benim bildiğim kadarıyla Samsung account hesabının avantajları bu şekilde olmaktadır daha fazla bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. 444 77 11
0 Likes
Galaxy_S21_FE
Active Level 5
Galaxy M
Neden kaldırıyorsun ki?
0 Likes