cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Rezaleti

(Topic created on: 11-13-2023 10:57 AM)
466 Views
samsungM145G
Active Level 6
Options
Galaxy M

One ui 6 Güncellemesi 3 Kasım - 3 Aralık gösterilen Galaxy M14 5G cihazım için bugün One ui 6 yerine güvenlik güncellemesi testine girmiş One ui 6 gelecekken One ui 5 güvenlik güncellemesi vermek nedir samsung?

Artık Samsung"u tavsiye etmiyorum Hayal Kırıklığına uğradım 
12 Comments
victorhugo
Active Level 9
Galaxy M

Dostum sakin ol
Alt tarafı bir güncelleme 

0serName
Expert Level 1
Galaxy M
Ya hocam sakin olun. S23 kullanıcısı olarak şu an biraz sıkıntısı var o yüzden dağıtılmadı. Yakında gelecek. Dağıtmamaları sizin için iyi oldu.
MARSFB
Active Level 9
Galaxy M
Checkfirmware nasıl kullanılır nasıl anlarız one ui nin geleceğini?
can_s22
Active Level 7
Galaxy M
Bu gerginlik...
Cestoomg
Active Level 7
Galaxy M
Hocam o kadar sıkıldık ki böyle postlar görmekten. Keşke samsung hiç test yapmadan güncellemeleri bütün cihazlara verse de nasıl herkesin şikayet ettiğini görsek. Alt tarafı güncelleme 3 5 bişey değişmiş bu kadar kasmaya gerek yok. Sonra buraya atıyorsunuz one ui 6 çok sorunlu samsung berbat diye
Chik07
Active Level 3
Galaxy M
Hangi firma güncelleme getirse zaten bir problem çıkıyor mobil değil pc sektöründede böyle ve güncelleme konusunda çok acele etmek mantıksız zaten stabil bir yazılım kullanırken neden ? Problemler çıkacak bir yazılımda sabırsızlık ediyorsunuz anlamıyorum.
Galaxy M
Galaxy i5510/Europa'dan Galaxy A54'e kadar her segmentten (dusuk/orta/amiral gemisi dahil) Samsung cihaz kullanan biri olarak söylemek istediğim şu; A54'un tarihi de mesela sizden daha geriye atılmış durumda. 24 Kasım-24 Aralık bandına çekilmiş. Ki güncelleme tarihinden daha önemlisi stabil sürümün kararlı olması daha cok önem taşır. Gunluk kullandığın cihazına kritik sorunlarla dolu bir güncelleme veya yazılım istemezsin, çünkü önemli bilgi belge fotoğraf vb olan bir telefonun bir anda kritik bir bug yüzünden sıfırlanması veya kullanım dışı kalması isini görmeyecektir. Tarihler tahmini olup değişiklik göstermeye yatkın olduğunu da hesaba katarsak, sağlam bir stabil sürüm kritik buglarla dolu bir sürümden çok daha isini görecektir. Bu sadece yeni arayüz ve özellikler ile sınırlı kalmayıp gerekli güvenlik açıklarının kapanması ve yeni güvenlik açıklarının ortaya çıkmaması için de önem taşır.
nordd
Active Level 4
Galaxy M
Güncelleme geldikten sonraki durumunu merak ediyorum açıkçası o hatalar senin tahmin etmediğin kadar fazla olucak
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
14 gelince uzaya çıkmayacaksın.Sabjrlı ol,harika özellikler verilmeyece,sadece isim değişikliği ve bir kaç yenilik.