Original topic:

Samsung Notes

(Topic created on: 11-10-2022 10:11 PM)
440 Views
cmrsvkt
Active Level 3
Options
Galaxy M

merhaba arkadaşlar ben telefon olarak samsung m30s ve table olarak tab s7 fe kullanıyorum fakat tablette samsung notes üzerinden aldığım notlar telefonuma eşitlenmiyor. sebebi ne olabilir?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
cmrsvkt
Active Level 3
Galaxy M
sanırım sorunu çözdüm eşitlenmeyen notlar el yazısı olan. notun 1 tanesini telefonla paylaştım bluetooth ile sonra açmaya çalışınca not desteklenmiyor uyarıaı aldım

View solution in context

0 Likes
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Hepsini tek tek Google Keep'e geçir. Eşitlemeye de gerek yok direk yükler yüklemez aynı gmail kuruluysa geliyor El yazısı olanları da ekran görüntüsü ile Keep'e yükleyebiliirsin.

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Samsung Notes - Ayarlar - Samsung Cloudla eşitle yap ya da oradan bir ayarla olması lazım.

Google Keep Notları kullanın.
0 Likes
cmrsvkt
Active Level 3
Galaxy M
eşitleme açık 10 tane notum var onları telefona aktarmıyor sebebi hikmetini anlamadığım şekilde
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Her iki cihazda da açık mı? Açık yapıp şimdi eşitle dedin mi 2 cihazda da

Ayni Samsung hesabı kurulu mu
0 Likes
Oxobis61
Active Level 7
Galaxy M
Samsung notes hic stabil degil. Ve nedense hic gelistirmiyorlar. Benzer sorunlar bende de var. Ne yaptiysam cozemedim.

Bende notlari sildim. Daha sonra geri yukledim. Hepsi 2şer adet olarak geri yüklendi.

4 tane not vat. Butun cihazlar senkron. 1 not daha ekleyip baska bir notu da degistirdim. Bu degisiklik diger cihazlara gecmiyor. Gunlerce bekledi öyle. Senkron oluyor goruyorum. Ama degisiklikleri almıyor
cmrsvkt
Active Level 3
Galaxy M
eşitlemeler açık notlar el yazısı ile yazıldı acaba ondan mı diye düşünüyorum ama mantıksız değil mi?
0 Likes
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Hepsini tek tek Google Keep'e geçir. Eşitlemeye de gerek yok direk yükler yüklemez aynı gmail kuruluysa geliyor El yazısı olanları da ekran görüntüsü ile Keep'e yükleyebiliirsin.
0 Likes
Solution
cmrsvkt
Active Level 3
Galaxy M
sanırım sorunu çözdüm eşitlenmeyen notlar el yazısı olan. notun 1 tanesini telefonla paylaştım bluetooth ile sonra açmaya çalışınca not desteklenmiyor uyarıaı aldım
0 Likes