- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Snapdragon 888 işlemcisinden güç alan Samsung Galaxy M44 resmi olarak duyuruldu. Galaxy M44 yakında dünyaya dünyaya açılacak.
Samsung, Güney Kore’de Galaxy Jump 3 adlı yeni orta sınıf akıllı telefonunu sessizce tanıttı. Şirketten yapılan açıklamaya göre bu telefon kısa süre içerisinde dünya çapında Samsung Galaxy M44 ismiyle çıkış yapacak.
Samsung Galaxy M44 özellikleri
Galaxy M44, arkada üçlü kamera kurulumu ve önde bir çentik içeren tasarlma geliyor. Ekran, 6.58 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde. LCD tabanlı olan panel 120Hz tarama hızını destekliyor.
Galaxy M44’te şaşırtıcı olan nokta Snapdragon 888’den güç alması. Bu üst düzey çip 2020’de piyasaya sürüldü ve Samsung’un bunu neden orta sınıf bir telefonda kullanmayı seçtiği belli değil. Ancak bu işlemcinin mevcut orta segment Exynos işlemcilerden daha iyi performans sunduğunu biliyoruz.
- Tags:
- m44
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2023 05:32 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2023 05:51 PM in
Galaxy MŞimdi bakıyorum a b c d e f vb harflerle ürün gamı genişliyor ve marka sanki bir çöplük haline geliyor. Burada hedeflenen pazar payı gibi ancak Samsung şunu görmeli ki pazar payını bu çöplüten dolayı kaybediyor.
Pazar payını elimde tutayım derken aslında müşteri kaybediyor ve bunu artık bence görmeli.
Amiral gemisi ile aynı şekilde cihaz piyasaya sürmesi müşterilerine sunması gereken ayrıcalığı ce prestiji öldürüyor. Benim kullandığım S23 serisi ile A serisi veya bilmem başka harf serisi birbiri ile aynı görünümde olmamalı diye düşünüyorum, bu durumu maalesef çinlilerde aynı yapıyor
Müşterisine bir ayrıcalık ve prestij katmak isteyen firma bana göre bu şekilde davranmamalı, amiral gemisi adını verdiğimiz cihazla giriş ve orta seviye birbirine benzememeli, saygılar sunuyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2023 06:25 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2023 06:32 PM (Last edited 11-12-2023 06:32 PM ) in