cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy M44 Tanıtıldı🤩

(Topic created on: 11-12-2023 05:28 PM)
1380 Views
ATC_Closed
Expert Level 2
Options
Galaxy M

Snapdragon 888 işlemcisinden güç alan Samsung Galaxy M44 resmi olarak duyuruldu. Galaxy M44 yakında dünyaya dünyaya açılacak.

Samsung, Güney Kore’de Galaxy Jump 3 adlı yeni orta sınıf akıllı telefonunu sessizce tanıttı. Şirketten yapılan açıklamaya göre bu telefon kısa süre içerisinde dünya çapında Samsung Galaxy M44 ismiyle çıkış yapacak.

Samsung Galaxy M44 özellikleri

Galaxy M44, arkada üçlü kamera kurulumu ve önde bir çentik içeren tasarlma geliyor. Ekran, 6.58 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde. LCD tabanlı olan panel 120Hz tarama hızını destekliyor.

Galaxy M44’te şaşırtıcı olan nokta Snapdragon 888’den güç alması. Bu üst düzey çip 2020’de piyasaya sürüldü ve Samsung’un bunu neden orta sınıf bir telefonda kullanmayı seçtiği belli değil. Ancak bu işlemcinin mevcut orta segment Exynos işlemcilerden daha iyi performans sunduğunu biliyoruz.

image

Galaxy Jump M44’te Snapdragon 888’in yanı sıra 6 GB RAM, 128 GB genişletilebilir depolama alanı, 50 MP ana arka kamera (ayrıca 2 MP derinlik ve 2 MP makro), 13 MP selfie kamera ve 5.000 mAh pil yer alıyor. Telefon 167,7 x 78 x 9,1 mm ölçülerinde ve 216 gram ağırlığında. Galaxy M44’ün merak edilen fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Teşekkürler

Daha Fazlası İçin Takip Edin: ATÇ_NW 

Başka bir konuda görüşmek dileğiyle👋...
29 Comments
sabırS22
Active Level 10
Galaxy M
Neden 6000 mah degil
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy M
Vallahi şaka gibi, alfabede ne harf nede rakam bırakmadı bu Samsung, tabi bu bir pazarlama stratejisi, artık bu strateji tutmuyor, bir markanın bana göre her yıl çıkaracağı model sayısı belli olmalı, giriş, orta ve amiral,
Şimdi bakıyorum a b c d e f vb harflerle ürün gamı genişliyor ve marka sanki bir çöplük haline geliyor. Burada hedeflenen pazar payı gibi ancak Samsung şunu görmeli ki pazar payını bu çöplüten dolayı kaybediyor.

Pazar payını elimde tutayım derken aslında müşteri kaybediyor ve bunu artık bence görmeli.

Amiral gemisi ile aynı şekilde cihaz piyasaya sürmesi müşterilerine sunması gereken ayrıcalığı ce prestiji öldürüyor. Benim kullandığım S23 serisi ile A serisi veya bilmem başka harf serisi birbiri ile aynı görünümde olmamalı diye düşünüyorum, bu durumu maalesef çinlilerde aynı yapıyor
Müşterisine bir ayrıcalık ve prestij katmak isteyen firma bana göre bu şekilde davranmamalı, amiral gemisi adını verdiğimiz cihazla giriş ve orta seviye birbirine benzememeli, saygılar sunuyorum
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy M
Arkadaşım ne anlattım ne anlamışsın, prestij için marka belli aynı zamanda eko sistem adı altında köleliştirme ve tekelleşme peşinde, anlatmak istediğimi gerçekten anlamamışsın, neyse
samsungM145G
Active Level 6
Galaxy M
M14 5G ile S23 neredeyse birebir aynı : DD (Arka Taraf)
Galaxy M
Okey
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy M
noldu 54 lük dede geçen posta iphone ye sallıyordun 2023 samsung 16 telefon çıkardı iphone ise 4 noldu de bakayım bana
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy M
tr'ye gelirse fiyat tahminen 15000 17500 civarı olur
saboA54
Active Level 5
Galaxy M
Ultra geniz acı yok mu ?
Galaxy M
Bilmem