cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

PİL KORUMA

(Topic created on: 06-02-2024 12:49 AM)
152 Views
ibrahimbstc
Active Level 8
Options
Galaxy M
arkadaslar bunların her biri ne ise yarıyor herkes en iyisi adaptif diyor ama adaptif ne oluyor ve temel ne oluyor maksimumu biliyorum onu söylemenize gerek yok teşekkürler simdiden herkese 

image

7 Comments
Galaxy M
Şöyle temel tam bilmiyorum ama adaptif senin uyuma zamanına göre şarjı 95 e getirip durduruyor sen uyanmadan hemen önce de şarjı fulluyor. Maksimum ise eğer pil bana her gün yetiyor hatta artıyor derseniz kullanabileceğiniz bir şey yazılardan da anlaşılabileceği gibi siz şarjdan çekene kadar %80 de sabit tutuyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
aynen öyle temel modda da pili tamamen dolduruyor ama %95'e düşene kadar bir daha şarj etmiyor
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
e gece yatarken şarja takmıyorum ben hiç ondan dolayı adaptifi seçmem saçma olur heralde maksimumda 80de durdurması kötü bence temeli seçeyim desemde zaten 100e kadar şarj ettikten sonra birdaha 97 veya 97 deyken niye şarj edeyim ki biraz saçma degilmi ozellikler
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
evet aynen
sefdyb
Active Level 4
Galaxy M
Öyle değil. Gece uyurken taktın pil 100 olduğunda sarj etmeyi durduruyor ve 95e düşene kadar tekrar şarj etmiyor bu şekilde pile sürekli enerji girişini engelleyerek pili koruyor uyanma saatini tahmin edip sen uyanmadan önce 100e kadar dolduruyor. Senin hayatında pek birşey değişirmesede pilin ömürü için oldukça güzel özellik
Galaxy M
Anlamayan arkadaşlar için derlettim
Arkadaşlar, bunların her biri ne işe yarıyor? Herkes en iyisinin adaptif olduğunu söylüyor ama adaptif ne oluyor ve temel ne oluyor? Maksimumu biliyorum, onu söylemenize gerek yok. Şimdiden herkese teşekkürler.
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
niye taklidimi yaptın simdi
0 Likes