cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M51 kullananlar pil sorunu

(Topic created on: 04-17-2021 11:06 PM)
574 Views
Çiğdemm
Active Level 3
Options
Galaxy M
Arkadaşlar dün ilk defa m51 kullanmaya başladım ilk tam şarjdan sonra 1 günde bitti şarjı telefonun 7000 mah lık batarya için anormal değil mi bu? Bugün tekrar şarja taktım 3-4 saat beklettim 2 saatte %9 gitti sadece sosyal medyada dolaşıyorum daha iyi gibi böyle olup düzelen var mı? Dün ilk gün olduğu için mi çabuk bitti acaba

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba çiğdoş,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
EmirS20Ultra
Active Level 7
Galaxy M
İlk sarjda biraz fazla gidebilir ama 120 dakikada %9 7000 mah icin normal bir daha 1 gunde biterse bir sorun olabilir
Çiğdemm
Active Level 3
Galaxy M
Teşekkür ederim bir daha olursa değişime göndereceğim
ruhsuzadam
Active Level 6
Galaxy M
Şu m51 serisini almayın ya çöp resmen gidin paraya kıyın s20 serisinden bir telefon alın şuan fiyatıda uygun pişman olmazsınız
Çiğdemm
Active Level 3
Galaxy M
Bütçeme uygun bu vardı sadece malesef hayal kırıklığı oldu benim için de
ruhsuzadam
Active Level 6
Galaxy M
Bende m51 kullanıyordum 2 hafta öncesine kadar öğrenciyim kafam attı kredi kartı borcuna girip ikinci el s20 plus aldım
Çiğdemm
Active Level 3
Galaxy M
Ben de kyk bursumu biriktirip alabildim aynı sorun devam ederse servis raporu alıp iade edeceğim mecbur
ruhsuzadam
Active Level 6
Galaxy M
Ah be güzelim bende aynı hataya düşmüştüm keşke almadan önce araştırsaydın samsungda s serisinden başka telefon alınmaz.illa bir parçasından kısılır kalitesi az malzeme kullanılır
EmirS20Ultra
Active Level 7
Galaxy M
Ama herkesin imkani olmayabilir samsung A ve M serisinde ucuz fiyata en son teknolojiyi sunuyor evet bazen kronik sorunlari oluyor ama Ben hic yasamadim Giriş seviyesi bir Telefon kullanmama ragmen
eaglevision
Active Level 7
Galaxy M
Nesi çöp kardeşim anlat da aydınlanalım. 8 tane konu açmışsın. 7 tanesi S20 ısınma sorunu. Kredi mi çeksin herkes sizin gibi o kadar ısınan bi telefon için.