- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba m31 telefon kullanıyorum.Youtube ya da facebookda videoları seyrederken yaklaşık 1 dakika sonra videonun sesi kısılıyor çoknaz duyuluyor video durdurup başlattıktan sonra düzeliyor ya da çıkıp tekrar girmem gerekiyor.Nedendir acaba?
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- m31
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2023 02:01 AM in
Galaxy MMerhaba M31zede,
Ayarlar > Sesler ve Titreşim > Ses > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta öğesine dokunun > Medya sesi açıksa kapalı hale getirilmelidir.
Medya ses sınırı kapatılırken istenilen pin şifresi ekran kilit şifresidir. Ekran kilit şifresini girerek devre dışı bırakabilirsiniz.
Sorun devam ederse Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2023 10:20 PM in
Galaxy MOlmazsa
Ayarlar>uygulamalar>genel yönetim >sıfırla >tüm ayarları sıfırla
Bunları yapıp yeniden başlat
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2023 11:08 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2023 02:01 AM in
Galaxy MMerhaba M31zede,
Ayarlar > Sesler ve Titreşim > Ses > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta öğesine dokunun > Medya sesi açıksa kapalı hale getirilmelidir.
Medya ses sınırı kapatılırken istenilen pin şifresi ekran kilit şifresidir. Ekran kilit şifresini girerek devre dışı bırakabilirsiniz.
Sorun devam ederse Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Teşekkürler.
MOD