cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M31 EKRAN DEGISIMI

(Topic created on: 04-08-2022 12:09 PM)
348 Views
sdtyldrm72
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhaba arkadaşlar geçen gün de yazmıştım  galaxy m31 ekranı değişmesi gerekiyor garantisi mevcut yetkili serviste onarim yaptırmak istiyorum istanbul ataşehir de win teknoloji diye bir firma samsung servisi diye bir  internet sitesi var ücretsiz  kargo ile gönderip  onarım yapıp geri gönderiyorlarmiş  daha once duydunuz mu? yetkili servis mi  acaba ? garanti yi bozmak istemiyorum şimdiden teşekkürler 

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba
Yetkili servis merkezi hakkında detaylı bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini arayınız. 444 77 11
volkanacv
Active Level 5
Galaxy M
İstersen Samsung yetkili servisine gidip kendin yaptır aynı gün içinde hâl oluyor zaten
sdtyldrm72
Active Level 1
Galaxy M
Sorun da bu ben hatay dörtyol da yaşıyorum burda yok en yakın adana 100 km hem calisiyorum vakit yok hemde mesafe den dolayı gidemiyorum :(
0 Likes
volkanacv
Active Level 5
Galaxy M
Anladım 4447711i arayıp Ankara yada İstanbula kargoyla gonderebiliyormuz diye sorun onlar gereken bilgiyi verecektir...
sdtyldrm72
Active Level 1
Galaxy M
GÖRÜŞME SAGLADIM KARGO ILE ANKARAYA YONLENDIRDILER 880TL EKRAN FIYATI DEGISKENLIK GOSTEREBILIR DEDILER KUTU AKSESUARLARI DAHIL FATURA ILE GONDERIN DEDILER BU AKSAM EVDE HAZIRLAYIP YARIN KARGOYA YETISTIRICEM INS
0 Likes
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy M
Samsung yetkili servislerini kontrol edebilirsin. Link bırakıyorum. İstersen 444 77 11i çağrı merkezini arayarak teyit edebilirsin.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Ekran kirildisa kulanici hatasi ucret 880 tl talep ederler garanti kapsamiyor o ama yanma oldusa ozaman kapsiyor
sdtyldrm72
Active Level 1
Galaxy M
Dışarda ki piyasa ile arasında hıc **bleep** yok bu yüzden yetkili serviste garanti bozulmadan yaptırmak daha mantıklı diye düşünüyorum
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Aslinda dogru dusunuyonuz bosu bosuna garanti yanmasin