cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M31 ANAKART ARIZASİ KANSER OLDU..

(Topic created on: 12-22-2023 12:51 AM)
570 Views
Osman-Karataş
Active Level 3
Options
Galaxy M

3.5 yıllık m31 cihazım anakart yetmezliği sonucu 1 ay önce kansere yakalandı. Bu Zaman içerisinde 3 sefer ekran değişimi 1 defa arka kapak değişimi yapıldı. Kendisinden razıydık çocuklu evde hor çalıştırıp yerlere atıldığı yüksekten düstüğü olmuş olsa da pek üzmedi. O 6000mah bataryası neydi öyle ya bitmek bilmezdi. Şimdiler de ise kendi kendine açılmaya çalışıyor açılamadan kapanıyor ve bunu yılmadan 15 sefer arka arkaya tekrarlıyor. Şarja takili olmaz ise hiç açılmıyor. Bazen bir bakmışsın Her neyse dostlar bu arada 1 seneyi geçti kendime A52s cihazı aldım gerçekten sınıfında güzel bir cihaz halende kullanıyorum. M3'e servis 3300 lira anakart parası istedi samsunga şikayet de bulundum onlarda sağolsun %40 indirim yaparak müşteri memnuniyetin de bulunmak istediler. 2000 olsun dediler. Yaptırsam mı diye düşünüyorum. Ve m31 cihazın yerine araştırmalarım sonucu segmentinde böyle kaliteli donanımı çok uygun fiyata sunan REALME GT2 12/256 Modelini aldım. Arkadaşlar resmen "Bu mal bi harika dostum" dedirten cinsten Kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Tam bir fiyat performans ürünü ve 4 yil yazilim 5 yil güvenlik güncelleme sözü var.Samsung markasının en güzel yanı müşteri memnuniyeti ve ilgi alakaları.. sorusu olan olursa sohbet tadında cevap verebilirim..

1 Comment
Galaxy M
öncelikle geçmiş olsun ama asla amiral gemisinden uzaklaşmamanızı tavsiye ediyorum.