Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
1) Arkadaşlar belirli bir düzende şarja takın 2) Şarja %5'lere kadar kullandığında veya %15-20'lere kadar kullandığında ve şarja takmadan önce... View Post
Arkadaşlar pil ömrünü en çok vifi mi yoksa mobil jnternet bağlantısı mi daha çabuk bitirir View Post
Son 4 gün be one ui 7 için View Post
A34 ve A24 den önce alması ☠️☠️ View Post
Arkadaşlar şarja cihazınızı takarken eğer acil bir durum yoksa %15'leri görsün cihaz.Acil durumunuz çok oluyorsa %20'nin altına düşürmeyin ve... View Post
Ortalama 1 haftaya da bize gelmiş olur. Bayram tatili gelmeden yayınlanmış olur umarım. View Post
Hesabımı ve cihazımı güncelle View Post
Galeride bi videoya tikliyorum videonun altindaki videoyu oynat butonuna basmadan otomatik oynamasini istiyorum ayarlarda falan yok yardimci... View Post
Merhaba ben m12 aahibiyim yasal yollarla imkansız ama internette herkes apk şekilde bixby yüklüyo herkez rahat bişekilde yüklerken bende bunu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
67 | |
60 | |
39 | |
37 | |
36 |