- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-20-2021
05:07 PM
(Last edited
07-20-2021
05:08 PM
by
Yeşilırmak
) in
Merhaba, yaklaşık 1 haftadır telefonda konuşurken, konuşma yarıda kesiliyordu. Görüşme esnasında saniyelik de olsa sim ağda kayıtlı değil hatası alıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2021 09:50 PM in
Galaxy MMerhaba ElifMaya,
Cihazınıza farklı bir sim kart takarak denemenizi öneririz. Yaşadığınız durum devam ederse incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2021 05:17 PM in
Galaxy Mgeçmişte ben de buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım.Karti çıkarıp chip bölümünü yumuşak kuru bir bez ile silin bir daha takın,kartın tam oturduğundan emin olun.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2021 09:48 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2021 06:05 PM in
Galaxy MCihazda tekniksel bir
Sorun olma ihtimali var
Ben cihazı sıffırlamanızı
Öneriyorum fabrika ayarlarına
Sıffırla kısmından cihazı sıffırla
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2021 09:49 PM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2021 09:50 PM in
Galaxy MMerhaba ElifMaya,
Cihazınıza farklı bir sim kart takarak denemenizi öneririz. Yaşadığınız durum devam ederse incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD