cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M14 5G - 8 Saat Ekran Süresi Normal Midir?

(Topic created on: 10-16-2023 02:45 PM)
365 Views
M14-Yusuf
Active Level 4
Options
Galaxy M
Ben telefonu alalı 1 hafta oldu. Oyun falan hiç oynamam. Sadece bip, whatsap, opera, sahibinden, hepsiburada vs bu tarz günlük uygulamalarda takılırım. Ekran parlaklığım otomatikte ve ekstra az parlaklıkta açık. Güvenli klasör vs kullanmıyorum kapalı. 5g kapalı. 3g/4g açık. Adaptif güç tasarrufu açık. Normal güç tasarrufu açık değil. Ekranda hâliyle 90hz. Wifi, Bluetooth, mobil veri sadece gece uyurken kapalı. Onun dışında hep açık. Telefonumda ağır bi uygulamada yok. Zaten gıcır gıcır çalışıyor çok akıcı güzel memnunum o yönden. Ama gelgelelim batarya bana bu kullanımlarla;

Ortalama 8 saat ekran süresi veriyor.

İşte benim derdim bu. Sizce bu normal mi? Bana çabuk bitiyor gibi geldi. Yazılım son sürüm. Acaba donanımsal sıkıntı mı var? Bu şekilde 1 günü rahat çıkarıyor onda sıkıntı yok ama 6000mAh'a göre bu değer sizce kötü değil mi?

Telefonu orijinal samsung 25w ile şarj ediyorum. 1 saat 20dk içinde %15ten %100e doluyor. Bu yöndende bi sıkıntım yok şükür. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

7 Comments
Bhkc
Active Level 7
Galaxy M
Bence 8 saat gayet iyi bir süre. Tabi ki işlemci batarya faktorude var. Zaten m14 kullanıcıların aldığı sağlıklı sonuç 7 ile 11 saat aralarında.
M14-Yusuf
Active Level 4
Galaxy M
Yani bu işlemci ve batarya ile gayet doğal diyorsunuz?
Bhkc
Active Level 7
Galaxy M
Evet. Gayet normal bir sonuç.
ozgungalaxy
Active Level 6
Galaxy M
Gayet yeterli fakat 8 saat bana az geliyor çünkü ben 9 10 saat üstünü gördüğüm için rahat 8 saat bana az geliyor ama telefonun işlemcisi daha güçlü olması vesayre düşünürsek gayet iyi ama o telefonda günlük kullanımda 10 saat üstünü rahat görürsünüz diye düşünüyorum (:
ozgungalaxy
Active Level 6
Galaxy M
Mesala bendeki işlemci exynos 850 bu işlemci günlük kullanımda en düşük çekirdeklerini kullanarak çok iyi bir güç tasarrufu sağlıyor oyundaykende en güçlü çekirdeklerini kullanıyor (;
Screenshot_20231015_014652_Device care.jpg
M14-Yusuf
Active Level 4
Galaxy M
Bende o sebeple söyledim. Oyun filan yok. Günlük kullanımda 8 saat bana da az geldi.
ozgungalaxy
Active Level 6
Galaxy M
6000mah olduğunu düşünürsek bide işlemcisinin çok pil yiceğinide düşünmüyorum ama ilginç android 14 ile ekran süresi baya iyileşmiş falan diyorlar artık 14'ü beklersiniz