cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M12 güncelleme geldi

(Topic created on: 11-30-2023 07:32 PM)
236 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M
143mb güvenlik güncellemesi
03.11.2023'de 1016mb'lık gelmişti,şimdi de 30.11.2023'de 143mb'lık güncelleme geldi.
 Acaba android 14 verilir mi çünkü 6 ayda bir güvenlik veriliyordu ve aralıkta verilmesi gerekirken art arda aralıktan önce verilmesi şaşırttı beni.Samsung 2020 öncesi cihazların android 14 alamayacağını açıklamıştı ve M12 çıkış tarihi 2021,bu sebeple android 14 verilirse almam demem ama verilirse de en azından yazılım sürümüm yükselmiş olur😊.
image
Bugün geldi 30.11.2023

image
03.11.2023'de gelmişti.

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben 13 yaşımdayken düz lisede iki sene tekrar ettim ve atılmıştım.Babam çıraklık eğitime yazdırdı,3 yıl okudum ve kalfalık belgesi aldım.Sonra akşam lisesine kayıt yapıp düzde olsa liseyi bitirdim ve 4 yıl sürdü.Sonra kalfalık belgem ve düz lise diplomamı alıp mesleki açık liseye götürüp kayıt yaptırdım,2 sene de o sürdü,sonra son sınavsız geçiş hakkı vardı,onu kullanıp MYO/Ön lisans eğitimine basladım,2 senede o sürdü ve iş sıkıntısı yasadığım için hayat boyu öğrenmeden 2.meslek lisesine kayıt yaptım,elektrik teknolojilerine ve doğrudan 12.sınıfa attı beni çünkü makineden ve elektrikten kalfalık belgesi vermiştim.Özetle baktın olmuyor,olanları zorlayıp,olmayanlar için sertifika veren bir yer bul(MYK belgesi,eğitim sertifikası) ve muaf olmaya çalış ama derslere çalışmasaydım bitmezdi hiçbiri,sen de odak noktanı derslere ver ve önceliğin o olsun,bir şekilde bitiyor.
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy M
Neler çekmişsin knk sen normalde 17,18 yaşında lise biter Kaç yıl okudun sen oha 😳
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Önce iş hayatı 20 yıldan fazla çalıştım,sonra okullar ve diğer eğitimler,normal sürelerinden daha erken bitti hepsi.
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy M
Kaç yaşında lise bitti?
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
26 yasında yazıldım,28 yaşında 110 öğrenciden tek mezunum.
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy M
Kaç yaşındasın adam ömrünü vermiş oha
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy M
Android 14 Sandım 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Belki de,geliyordur gelmekte olan...
Galaxy M
Bana ne zaman güncelleme gelir bu arada bende 14 alacam şimdiden alırım bir Ho 😉
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
O zaman şimdiden ho😄