cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M12 güncelleme geldi

(Topic created on: 11-30-2023 04:45 PM)
836 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M
143mb güvenlik güncellemesi
03.11.2023'de 1016mb'lık gelmişti,şimdi de 30.11.2023'de 143mb'lık güncelleme geldi.
 Acaba android 14 verilir mi çünkü 6 ayda bir güvenlik veriliyordu ve aralıkta verilmesi gerekirken art arda aralıktan önce verilmesi şaşırttı beni.Samsung 2020 öncesi cihazların android 14 alamayacağını açıklamıştı ve M12 çıkış tarihi 2021,bu sebeple android 14 verilirse almam demem ama verilirse de en azından yazılım sürümüm yükselmiş olur😊.
image
Bugün geldi 30.11.2023

image
03.11.2023'de gelmişti.

19 Comments
YiğitS21FE
Active Level 10
Galaxy M
Hayırlı olsun
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Tesekkür ederim😊.Bu ikinci güncelleme,şaşırdım çünkü 2-3 hafta önce 1gb'lık daha gelmişti ve Samsung'un yaptığı açıklamada,2020 ve öncesinde çıkanların android 14 almayacağı yazıyordu ve bu da"acaba m12,m21 vb.cihazlarda 14 mü alacak sorusunu sorduruyor 😊?14'ün çok meraklısı değilim ama verilirse de "almam"demem 😄.
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy M
Knk Almaz Bence Güncelmiyiz De Görünmüyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bi ümitlenmedim değil😊,bakarsın biz ses çıkartmayıp efendi bir şekilde duruyoruz diye verirler belki🥳
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy M
Knk senin bu dediğin lisede level atalama gibi bir şey 2023 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ama ben liseyi de bu şekilde bitirdim😊(meslek lisesi 2 senede bitti,iöinci meslek lisesinde 4.sınıftan başladım.Makine mezunuyum,elektrik okuyorum açıktan😁,olma ihtimali var yani)
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy M

Knk sen benden büyüksün Bende makine meslek lisesine gidiyorum geçen yıl 9. Sınıfta yıl sonra ortlamam 65 idi şuan 35 inşallah performanslar sözlüler atölye notları hocalarin vicdanı kurtarır bizi

Anonymous
Not applicable
Galaxy M
İnşallah düzeltirsin.Bu arada ben 20 yıl çalıştıktan sonra iki lise eğitimim oldu,sen de başarabilirsin eğer iyi çalışırsan😉
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy M
Ellerim nasır tuttu bu yaşta D Sen Hiç Kaldınmı Abi Sınıfta ? Ev Konforlu Okul Eziyet