Original topic:

Good Lock

(Topic created on: 03-04-2021 11:36 PM)
1107 Views
ciesebin
Active Level 7
Options
Galaxy M

Good Lock uygulamasını VPN ile yükleme yöntemiyle yüklemek telefonun android sürümüne bir zararı olur mu?

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy M
Solution
Galaxy M
hiç uğraşma vpnyle mpneyle google play storda Finelock yada nicelock uygulamaları var (finelock u tavsiye ederim) goodlockla aynı işlevi görüyor hiç bir farkı yok onları indir

View solution in context

Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Bir zararı olmaz

View solution in context

Solution
EdwardElric
Active Level 6
Galaxy M
Dostum cihaz m31s ise iç olmaz çünkü m serisi one ui core. One ui core cihazlara bu hizmeti sunmuyo samsung...

View solution in context

11 Comments
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy M
olmaz
ciesebin
Active Level 7
Galaxy M
Vpn yöntemini kullandım ama uygulamayı cihazım için uyumsuz olarak kaydetmişler yani hiçbir şekilde yükleyemedim samsung yükletmemek için elinden geleni yapmış 😀cihaz m31s
Solution
EdwardElric
Active Level 6
Galaxy M
Dostum cihaz m31s ise iç olmaz çünkü m serisi one ui core. One ui core cihazlara bu hizmeti sunmuyo samsung...
ciesebin
Active Level 7
Galaxy M
O zaman android 11 sürümü ile one ui 3.0 geleceği için yükleyebilirim
EdwardElric
Active Level 6
Galaxy M
maalesef... gelecek olan yine one ui 3.0 core oluyor sanırım... hep hayallerini yıkıyormuş gibi konuşuyorum kusura bakma...
ciesebin
Active Level 7
Galaxy M
😀sadece merak etmiştim uygulamayı ama üzücü oldu
ciesebin
Active Level 7
Galaxy M
Cihaza android 11 geldiğinde tekrar denerim şuan güncel goodlock sürümü 11 göre ,herhalde ondan olmadı
Solution
Galaxy M
hiç uğraşma vpnyle mpneyle google play storda Finelock yada nicelock uygulamaları var (finelock u tavsiye ederim) goodlockla aynı işlevi görüyor hiç bir farkı yok onları indir
ciesebin
Active Level 7
Galaxy M
Nicelock çalışmadı finelocku duymamıştım onu bir deneyeyim.