cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy M52 Servis mağduriyeti!!

(Topic created on: 03-01-2024 12:35 AM)
152 Views
mehmedi34
Active Level 1
Options
Galaxy M
Merhaba garantili telefonumu, ekran değişimi için İstanbulda servise bıraktım. Geri alıp eve geldiğimde arka kapağın iki yandan açıldığını gördüm. Sabah tekrar servise gittim. İşlem tamam dediler aldım evime döndüm maalesef aynı sorun devam ediyordu. Bu sefer 3. Kez gitmek zorunda kaldım durumu anlattım servis çalışanlarına. Bana bu modelin kronik sorunlu olduğunu daha kaliteli bi yapıştırıcı kullanacaklarını söylediler. Telefonu teslim alırken ise tekrar aynı sorundan gelirsem bir daha ilgilenmeyeceklerini dile getirdiler. Bende genel merkeze mail atıp durumu anlattım ilgilendiler ama aynı servise gitmek istemediğimi başka bir servise gitmek istediğimi anlattım. Ama olmaz illa aynı servise gidin diyorlar. Nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlar?
17 Comments
mehmedi34
Active Level 1
Galaxy M
Bizim hatamız değil diyip ilgilenilmeme durumu olurmu gidersem?
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Öyle saçmalık olmaz hocam ; ben olsam afedersiniz dağıtırım orayı garantinin bitmesine bir ay var diyorsunuz sorunu çözemezsen değiştireceksin bu kadar basit!
mehmedi34
Active Level 1
Galaxy M
Evet hocam 5. ayın başında bitiyor. Teşekkür ederim hafta içi gideceğim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Garantisi bitmeden başka servislere gidin yoksa eliniz de kalır telefon olmazsa en kötü ihtimal parayla telefoncu ya yaptırırsınız
Galaxy M
Kardeşim servis raporu en basidi hangi servise gitinse git oraya soyle cihazim kac sefer tamire gelmisse raporlarimi verin hemen veriyorlar bende 2 kez alip thh basvurdum kazandimda
0 Likes
mehmedi34
Active Level 1
Galaxy M
Hocam servis raporunu talep ettim sms ile gönderdiler.
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Kesinlikle THH'ye başvurun, böyle bir durum kabul edilemez
mehmedi34
Active Level 1
Galaxy M
Merhaba arkadaşlar Servis raporunu talep etmiştim.1709292821887.jpg
0 Likes