cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran üzerinde yanan yeşil iki nokta

(Topic created on: 05-01-2022 12:57 AM)
341 Views
Mezelka
Active Level 4
Options
Galaxy M

Merhaba arkadaşlar, m52 telefonu yeni aldım. Tüm güncellemeleri eksiksiz yaptım. Parmak izini yanlış okuttuğumda parmak izi sensörü ufak bir titreşim veriyor ve selfie kamerasının hemen sağ tarafında belli belirsiz iki tane yeşil ışık yanıp sönüyor. Bu ne ışığıdır? Acaba telefonun ekranında mı bir arıza var? Normalde mesaj geldiğinde bildirim yanmıyor, bildirim ışığı olduğunu da düşünmüyorum. Aynı telefondan iki tane aldık diğer telefonda böyle bir şey yok. Eski telefonum ile video kaydı aldım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Parmak izini yanlış okutunca çıkan titreşimi kapatabilir miyiz? 

Teşekkürler. 

Mezelka
Active Level 4
Galaxy M
Tamam hocam sağ olasın
0 Likes
s21plus77
Active Level 4
Galaxy M
Birde tüm samsung cihazlarında parmak izi yanlış okuttuğunuzda titriyor bu normal bişey
akavruk41
Active Level 5
Galaxy M
Kardeşim diğer insanlar okumadan videoya bakmadan yorum yapmışlar bahsettiğiniz şey cihazın ekran içindeki sensörleri gözle görülmesi pek mümkün olmayan ama kamera ile bakıldığında görülen sensör ışıkları onlar güncelleme kamera ve ya mikrofon ile ilgili bişey değil arkadaşların bahsettiği şey başka bişey keşke videoyu izleyip ondan sonra yapsalardı yorumu
Mezelka
Active Level 4
Galaxy M
Hocam çıplak gözle bakınca da belli oluyor, aynı video da görüldüğü şekilde.
Eğer dediğiniz gibiyse bi arıza var sanırım.
0 Likes
akavruk41
Active Level 5
Galaxy M
Bi yetkili servise götürün ama ben bi sorun çıkacağını sanmıyorum sensör gibi gözüküyorlar ama içinizin rahat olması için bi servise uğrayabilirsiniz
Mezelka
Active Level 4
Galaxy M
Tamam hocam çok teşekkür ederim sağ olun
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Kamera ve mikrofon erişimi değil bu ışık.

Ayarlara titreşim yoğunluğu yazın ve dokunma etkileşimini azaltın.
Mezelka
Active Level 4
Galaxy M
Söylediğinizi yaptım, parmak izi okumayınca titriyordu o gitti teşekkür ederim. Işık hâlâ yanıyor maalesef
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Yabancı Samsung Forumu'nda gezerken bu sensörün yakınlık sensörü olduğunu söylüyorlar fotoğraf attıkları cihazda da var.Screenshot_20220501-011107_Chrome.jpg
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Ayarlar-Gelişmiş özellikler- Hareketler ve İşaretler e dokun. 1. , 4., 5., 6. , 7. ayarı tek tek kapatıp dener misin bidaha.Screenshot_20220501-012040_Settings.jpg