cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran üzerinde yanan yeşil iki nokta

(Topic created on: 04-30-2022 11:16 PM)
3257 Views
Mezelka
Active Level 4
Options
Galaxy M

Merhaba arkadaşlar, m52 telefonu yeni aldım. Tüm güncellemeleri eksiksiz yaptım. Parmak izini yanlış okuttuğumda parmak izi sensörü ufak bir titreşim veriyor ve selfie kamerasının hemen sağ tarafında belli belirsiz iki tane yeşil ışık yanıp sönüyor. Bu ne ışığıdır? Acaba telefonun ekranında mı bir arıza var? Normalde mesaj geldiğinde bildirim yanmıyor, bildirim ışığı olduğunu da düşünmüyorum. Aynı telefondan iki tane aldık diğer telefonda böyle bir şey yok. Eski telefonum ile video kaydı aldım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Parmak izini yanlış okutunca çıkan titreşimi kapatabilir miyiz? 

Teşekkürler. 

28 Comments
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
Bu kamera ve mikrofonun çalıştıgını belli eden iki nokta. Android 12 ile geldi. Korkmayın bu bir özellik.
canmnj
Active Level 6
Galaxy M
Aynen, kamera ve mikrofonu kullanan uyhulamalaro görmek için gayet güzel bir özellik ben çok sevdim
Mezelka
Active Level 4
Galaxy M
Değerli arkadaşlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim lakin parmak izi okuması ile kamera ve mikrofonun bağlantısı nedir ben pek anlayamadım :(
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Daha önce benzer konu açılmıştı

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sağ-üst-köşedeki-yesil-ışık-m52-5g/td-p/11148521

Parmak izi için öyle bir seçenek yok diye biliyorum
Viva_la_vida
Active Level 6
Galaxy M
Uygulamanın Kamera ve mikrofonu kullanıp kullanmadığını belirten simgelerdir endişe edecek bir durum değildir
Mezelka
Active Level 4
Galaxy M
Değerli arkadaşlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim lakin parmak izi okuması ile kamera ve mikrofonun bağlantısı nedir ben pek anlayamadım :(
s21plus77
Active Level 4
Galaxy M
O ekranlı cihazlarda ışık sensörü v.b sensörler bunlar
Mezelka
Active Level 4
Galaxy M
Hmm bilmiyorum, sağ olun. Peki kamera ve mikrofonun parmak izi ile ne ilgisi var biliyor musunuz
0 Likes
s21plus77
Active Level 4
Galaxy M
Hiç bi ilgisi yok benim bildiğim kadarıyla
0 Likes