- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Call of duty mobile da uzun süredir sıkıntı var. Uygulama oyun ortasında direk ana ekrana atıyor. Bu soruna ne uygulama yapımcısı üzerinden ne Google play den, ne Google müşteri hizmetlerinden ne de Samsung dan çare bulamadım. YouTube da yüzlerce video var bir işe yaramadi. Çözüm istemiyorum denemediğim şey kalmadı. İstediğim yada artık duymak istediğimi söylesin bir yetkili bana bende bu ızdıraptan kurtulayım. Bana diyin ki bu cihaz 8 GB ram 128 GB hafıza SD 730G elindeki cihaz Call of duty mobile için yetersizdir boşa uğraşma diyin bende satıp kurtulayım. Facebook YouTube vs gruplarsa sorularda gördüğüm de hep çare arayanlar Samsunglar. A50 A71 A70 vs herkes aynı sorunu yazmış ? Bana klasik cevap gelmesin lütfen işte yedekleme yap sıfırla vs geliştirici ile iletişime geçin vs vs vs . Bana diyin ki elindeki cihaz yaramaz değiştir hepimiz rahatlayalim valla sıkıldım artık.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 10:36 PM in
Galaxy MMalesef Samsung telefonla oyun oynanmiyor kardeşim
İyi bayramlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 10:47 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 11:25 PM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-15-2021 03:59 AM in
Galaxy MMerhaba Hsnsnyn ,
Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD