Original topic:

Android 11

(Topic created on: 04-03-2021 08:12 PM)
390 Views
TRIBBIANI
Active Level 3
Options
Galaxy M

M51 kullamıcısıyım. Android 11 yükleyenlerin bir kısmı güncellemeden sonra telefonu sıfırlama gereği duymuş sanırım. Ben henüz güncellemedim. Güncelleme sonrası sıfırlama yapmaya gerek varmı. Çünkü sıfırlarsam çok fazla uygulamayı geri yüklemek zorunda kalıcam

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Sıfırlamak zorunda değilsin eğer kasma sorunları ile karşılaşırsanız sıfırlama yapmak faydalı olabilir.

View solution in context

5 Comments
SNSNSNSNSSN
Active Level 9
Galaxy M
Güncelleme sonrası güncellemeniz zorunlu değil. Zaten bi **bleep** olmayacak. Burda olan bir algı var tamam sistemsel optimizasyona etkisi olur ama her ne sorun varsa sıfırlayın düzelir algısı var. Kolaymış gibi sıfırlayın algısı çok saçma ben zırt pırt bir seyi olduğunda bu kadar şeyi yeniden kuramam. Sende benim gibi 10 gmail hesabi , oyun ve oyun içi imdirmeler ve giriş isteyen mobil uygulamaların sayisi fazla ise sıfırlama yapma.🙂
0 Likes
androidciALFA
Active Level 10
Galaxy M
kardeş güncele 1'2 ay sonra hatalar badlar güncellemesen eyer güncelletikten sonra hata olursa telefonunu yedekleyip sıfırlıya bilirsin benim telefonum a70 and10 hızlı şarj oluyordu simdi cok yavaş ve ısınıyor
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Sıfırlamak zorunda değilsin eğer kasma sorunları ile karşılaşırsanız sıfırlama yapmak faydalı olabilir.
Roninm51
Active Level 5
Galaxy M
Ben güncelledim. Sıfırlamadım. Normal çalışıyor. Hatta fazla normal. Hiç bir **bleep** yokmuş gibi Normal. Tek beğendiğim çift dokunuş kapanma. Android 10 da asistanı bu iş için kullanırdım. Geekbench ile ölçütüm Performans artacağına çok ufak azalmış bir hafta sonra yine bir ölçüm yapacağım bakalım ne çıkacak. Şu edge ide kapadım koruyucu dan kullanması rahat değil zaten bir işe yaramiyor. Kısacası o kadar büyük güncelleme dediler ama çok ufak bir sonuç olmuş. Ufak tefek değişiklikler. Yani büyük güncellemeye yakışır olmadığından android 11 fiyasko Allah'tan 10 dan kötü olmadı.
kskxx
Active Level 5
Galaxy M
Her şey iyi ama kamera sıkıntı Güncelleme gelir se Yeme de yanın da yat A50
0 Likes