cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 OTG USB BELLEK GÖRMEME !!!

(Topic created on: 03-19-2020 08:26 AM)
14092 Views
ruhi26
Beginner Level 3
Options
Galaxy M

A51  cihazım harici usb diski görmüyor. Aynı usb diski, A70 modellerine taktığımda içeriğe erişebiliyorum.  A51 cihazımın çalıştırmaması donanımsal bir sorun mudur yoksa yazılımsal olarak bir yerleri mi atlıyorum? Benzer sorun yaşayan veya konu hakkında bilgi sahibi olan varsa ACİL yardım edebilirmi ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba ruhi26,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili, telefondan "Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri" bölümüne giriş sağlayın. Eğer "Geliştirici Seçenekleri" menüde görünmüyorsa "Ayarlar-Telefon Hakkında-Yazılım Bilgileri" içerisinde bulunan "Yapım Numarası" bölümüne 8 defa dokunun. Ayarlar kısmında aktifleşen "Geliştirici Seçenekleri" bölümünden, ilk olarak "USB Hata Ayıklama Modu" seçeneğini aktif hale getirin. İkinci işlem olarak "Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-USB Yapılandırması-Dosya Aktarımı" bölümünü seçin. Yaptığımız bu işlemlere rağmen yaşanılan sorun çözülmüyorsa, farklı bir OTG kablosu ve farklı USB bellekler ile denemenizi öneririz. Deneme yaptıktan sonra da aynı durum devam ediyorsa, cihazda bulunan bilgilerinizin yedeğini alarak, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınız. Düzelmediği takdirde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Galaxy M
benim a30 da ayni görmüyor usb bellek hatta pcde görmüyor
0 Likes
ruhi26
Beginner Level 3
Galaxy M
pc de görmüyorsa usb belleği değiştir
0 Likes
Galaxy M
gelip gelip gidiyor telefonda ayni pcde 2sindede takip cekiyormussin debamli gibi oluyor pc her telefonu okuyor bu cihaz haric
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba ruhi26,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili, telefondan "Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri" bölümüne giriş sağlayın. Eğer "Geliştirici Seçenekleri" menüde görünmüyorsa "Ayarlar-Telefon Hakkında-Yazılım Bilgileri" içerisinde bulunan "Yapım Numarası" bölümüne 8 defa dokunun. Ayarlar kısmında aktifleşen "Geliştirici Seçenekleri" bölümünden, ilk olarak "USB Hata Ayıklama Modu" seçeneğini aktif hale getirin. İkinci işlem olarak "Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-USB Yapılandırması-Dosya Aktarımı" bölümünü seçin. Yaptığımız bu işlemlere rağmen yaşanılan sorun çözülmüyorsa, farklı bir OTG kablosu ve farklı USB bellekler ile denemenizi öneririz. Deneme yaptıktan sonra da aynı durum devam ediyorsa, cihazda bulunan bilgilerinizin yedeğini alarak, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınız. Düzelmediği takdirde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes